-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Nem biztos, h a motor lesz az elsődleges gócpont.
Neked kell eldönteni, szívből akarsz vásárolni, vagy átgondolt, racionális döntést jelentő autót szeretnél vásárolni.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
TaaT
nagyúr
A keréknyomás ellenőrzése fontos dolog.
Give them hell Ukraine!
-
Gebriel
veterán
válasz Sátán44 #96331 üzenetére
Itt a folyamat.. ha ügyes vagy és minden rendben megy 1 nap.. max 2.
-
Land
veterán
válasz runner 125 #96351 üzenetére
Igazad van, csak hát mennyire szép autó lenne. Baromi jól megy, kívül belül gyönyörű...
A Skoda SuperB, Octavia, Mazda 6, Volvo S60, Honda Accord autók közül melyik a legigényesebb és legdögösebb kivül-belül papíron? Persze függ, hogy mikor évjárat, de mondjuk 2005-2010 között és az ár 2.5 millió Ft.
Illetve van itt a fórumon olyan, aki valamelyikben képben van ezek közül és tud ajánlani évjáratot, motort stb?
A SuperB elvileg jobb, mint egy Octavia?[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Nkboy
senior tag
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
Land
veterán
válasz szőröscica #96362 üzenetére
Bocsánat.
Morris: Igazából már csak azzal nem vagyok képben, hogy az Octavia milyen kategória a Suberb-hez képest. Többit meg tudom nézni tesztekből is.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Morris
veterán
válasz szőröscica #96369 üzenetére
Bizony. Ebben egyetértünk!
-
-
-v-
addikt
lehet szardízelezni
-
Bdanyy
addikt
Superb belül azért annyira szerintem nem prémium, de nagyon jó tágas.
Pár hozzászólással korábban irtatok hogy a passatot felejtse el de az octavia jó, ezt mi alapján? Abból a szempontból hogy nagyobb esély kifogni maganszemelytol fapad változatot jó állapotban ennyiért, abban tényleg jobb, de összességében egy fel kategóriával lentebb van méretben, meg extrakban is.VW-ben kellemesebb anyagokat használnak, ugyanazzal a motorral választva nagyobb kockázat sincs, nekem mondjuk mindhárom modell tetszik (Gondolom ennyiért nem octavia tour lesz)
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
gaborbol
őstag
válasz AmunRa #96353 üzenetére
Van egy ceg akinel besegitek az IT uzemeltetesbe, mondta a tulaj, hogy ki kene mennem vele meg a ceges rendszergazdaval az otthonaba, mert a ceges kapcsolat nem mukodik nala es nem tudjak megoldani, persze menjunk. Mindjart jon hozza a kocsit, majd o vezert, talakozzunk az epulet elott.
Porsche Panamera begordul, nezegetem a hatso bor ulest, megse rakom ra a ketto laptop taskat, meg a szerszamos taskat, mondom nyisd ki a csomagtartot inkabb bepakolnek.
5 percig keresgelte a nyitot aztan feladta, azt monda bocsika, ez igazabol nem az o kocsija, o egy Ferrari-val jar csak abba nem fertunk volna be harman.
Aztan amikor odaertunk es kinyitotta a garazsajtot, aztan ott figyelt egy uj porsche 911 kabrio meg egy Porsche Cayenne is es egyedul lakott a hazba. En is szabadkoznek a Porsche miatt[ Szerkesztve ]
-
archee303
csendes tag
0km autot szeretnék venni 10évre. Amik tetszenek:
- Fiesta 1.0 ecoboost
- Seat Leon/Golf 1.2 105
- Honda Civc 1.8Kinek van tapasztalata ezekkel a motorokkal?
Mennyi lehet a városi fogyasztásuk?
Mennyibe kerül a szervizelésük?
A VW szerviz mennyire drága a Ford-hoz képest?
Mennyi árengedményt lehet kialkudni az egyes márkáknál?Természetesen cégemmel veszem, ezért fontos az alacsony cégauto adó besorolás.
-
nesa
veterán
válasz Kornel #96376 üzenetére
Sima adagolos dizel az igazi, abbol is minnel regebbi, az a legjobb ahol a legdurvabb elektronika 1db magnes szelep es minden mas mechanikus ez ugyhiszem euro1 ig volt lehetseges az euro2 nel szerintem mar megjelent ez+az, az adagolosok hangyafasznit tobbet esznek viszont cserebe hatradolhetsz nyugottan nem kell izgulni, kiveve ha zafira vagy signum
-
Tankblock
aktív tag
válasz archee303 #96378 üzenetére
Hello,
Ha a feltétel a 10 év, és csak ezek közül lehet választani akkor vérző szívvel a Hondára szavazok.
1.2 gondolom TSI lesz, olvass utána
a 1.0 ecoboostal sincs szerintem sok tapasztalat, menni megy nagyon10 évre inkább a karbantarthatóságot és a hibákat nézném elsősorban, nem azt, hogy 0.5 literrel többet eszik vagy sem. Minnél kevesebb hibafaktor (turbó, kettős tömegű és társai), Ha ezeket ki tudod termelni a fogyasztás különbséggel akkor hajrá megvehetőek, ha nem akkor a lehető legegyszerűbb motort javaslom. Azt számold ki, hogy mennyi az éves futás, mennyi a rövid táv város stb...
Lehet dobálni,,,,,
Release the Beast....
-
nagyúr
válasz archee303 #96378 üzenetére
Nekem 2009-es 1.8-as Civicem van! a motor nem rossz, ha nyugodt tempóban vezeti az ember, városban kijöhet 7-8l között, autóúton akár a 6 liter is meglehet, ha nagyon nyugodt vagy Ha dinamikusabban vezetsz, a 8-9l a reális, hangja alacsony fordulaton nincs, magasan meg egész tetszetős. Baja igazából nincs, szervíz ismerősnél sem több 20-30k-nál (attól függ épp melyik szervízciklus jön).
Pakolhatóság és belső tér tekintetében király, a felnyitható ülések zseniálisak, fog is hiányozni ha meglesz a BMW-mAz új belső térben szerintem kicsit visszalépés, nekem annyira nem tetszik, de jobb a központi kijelző meg jó döntés hogy már van hátsó ablaktörlő. A váltója se rossz, bár a régié megitncsak jobban tetszik. A futóműve egyszerre sportos és kényelmes is, inkább a sportos felé csúszva. Szóval jól kanyarodik! Szerintem is azt kéne venned, a golfot ráadásul lopják!
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Eagl3
veterán
HONDA ACCORD 2.2 CRD - Ezekről mi a vélemény? Vagy esetleg a két literes benzinesekről? 2.4 lenne talán a legjobb választás, de abból nincs nagy választék.
-
Zsombe
senior tag
Régi vagy az új dízel (2.2 i-CTDi vagy 2.2 i-dtec)? Nekem a 2.2 i-CTDi-vel (140LE) van tapasztalatom, egy ilyen motorizáltságú Accordot hajtok 2 hónap híján 8 éve (új kora óta). Eddig szerencsére semmi probléma nem volt vele a 121k alatt, csak a szokásos éves szervizelés.
Szerintem nagyon kulturált, nem tipikus traktor dízel, csendes, nem rázza a kasztnit és még kigyorsításkor is inkább kellemes, mint traktoros hangja van. Egész alacsony fordulattól megindul (~1.400-1.500 rpm), szeret pörögni, de 3.500 rpm fölé felesleges nyúzni. Városban 6.5-7 litert fogyaszt, autópályán 145km/h-ra állított tempomattal 5.8-6.3 a fogyasztása, békés országúti tempónál (80-90km/h) pedig elvan 5 literrel.''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
-
-
nagyúr
válasz DeFranco #96399 üzenetére
Talán annyiból jó, hogy anno még nem volt divat a kocsi zárása menet közben, mégse aggódtam a Puntonál, hogy valaki a lámpánál kinyitja és kifosztja a csomagtartót, mert nem volt hozzá kulcsa
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Mozilla Firefox
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- PlayStation 5
- Life is Strange: Double Exposure - Már játszható az alap kiadás is
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest