-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rambovits
senior tag
válasz .:Kristian:. #76294 üzenetére
Mi a neve a felninek?
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
mycso
veterán
Szia, nekem prviben elküldhetnéd, hogy kivel csináltattad, bár az enyémen elvileg csak a lakkot kellene itt-ott javítani.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Typhoon47
senior tag
Frankón a gumit is letudta venni helyben? Tehat ezeken a felniken toltad oda a verdát?
"Education is important but big biceps are importanter"
-
zolikaDB
veterán
válasz .:Kristian:. #76302 üzenetére
Mi a nicked Amore-n? Megnézném a verdád!
-
Balupapa
senior tag
emerrül mi a vÉLemény?
kb mennyit lehet kint alkudni egy ilyenből?_-=*WheelWhores*=-_
-
Acheron
őstag
Több helyen olvastam, hogy a nagyobb kerekekkel szerelt (személy)autók menetkomfortja némiképp csorbát szenved remek minőségű útjainkon. Mivel napi szinten közlekedek átlagos (értsd: nem túl jó minőségű) közutakon elgondolkodtam, hogy a 205/55 R16 helyett egyik alternatívaként nézett 245/40 R18 -al (másik autón persze) milyen különbségekkel kellene számolnom? Jobban ráz, megvezetik a nyomvályúk, jobban/hamarabb szétütik a kátyúk, stb? Nincs tapasztalatom ezzel a kerékmérettel. A gumi árától tekintsünk el, az nyilván jóval magasabb.
-
TaaT
nagyúr
-
Acheron
őstag
Már hogyne lenne váltóméret, csak autó típust is kell váltani vele
Két különböző autóról van szó, a mostani a16 -os, a lehetséges jövendőbelik között pedig van ez, egy 245/45 R17 és egy 235/55 R 18 kerekekkel szerelt típus (is)
(#76313) MunezXBK: Igazából ezt szeretném elkerülni. Akkor vagy az utakat kell feljavítani, vagy másfelé kell járni, vagy nem ilyen kerekekkel szerelt verdát kell venni.
(#76315) Qru : köszönet![ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz MunezXBK #76319 üzenetére
Nekem tavaly a lemezfelnit kellett kalapáltatni, előző éven a gyári alut hengereltetni...
Ősztől elvileg már nem fogok napi szinten arra járni, talán hetente egyszer. Télre esetleg lehet keresni egy 17 -és váltóméretű gumit felnivel.
Azért szép, hogy ilyeneken is gondolkodni kell autóválasztásnál.
(#76321) Qru: Ez így van, de ezzel tudok számolni. Azzal, ha szétüti a kátyú, mert rosszul mérem fel, hogy mi kell nekem, azzal sajnos nem.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Ki lesz az első, aki beesik a metrólejáratba? Talán egy Boyracer Kuvikos?
DeFranco: Sima ügy.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
neduddki
nagyúr
válasz Acheron #76331 üzenetére
HI!
meg nagyobb gummeli felni meg dragabb meggyorsabban kopik nincs hejj apotkereknek defektmentes kell, ajde jo akkor ma mg is van a fakullosszekerkomfort:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
-
-
-
-
gaborbol
őstag
A fent felsoroltak melle meg nem lett megemlitve benne a helykinalat. Egy csomo 7 uleses verzio van beloluk valamint hatra beteszek barmi. Akar 2 bringat is es nem kell tartora vagy a tetore felrakosgatnom oket.5 ember kenyelmesen elfer egy valag csomaggal. Felesegem is azert szereti, mert a civic-bol atulve jobban kilat, es biztonsagosabban erzi magat.
Tudom, hogy ez nem jo, de eleve ilyen meretu kocsikkal van korbeveve minden nap igy kb ez van.[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
válasz .:Kristian:. #76306 üzenetére
Nagyon baba a kocsid
-
Zewa
senior tag
Jobban rálátsz a környezetedre, biztonságérzetet nyújt.
Emelt hasmagasság+már egy "gagyi" 4x4 is bőven elég hogy olyan helyeken közlekedj ahol személyautóval esélytelen lenne, de gondolom ez nem igen szempont.Ezen kívül többet fogyaszt, rosszabbul megy, általában drágább.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Qru
MODERÁTOR
válasz runner 125 #76341 üzenetére
Azért írtam, hogy többnyire. 4x4-es Dákó is jó terepen, a Subi XV is nagyon jó pl, csak hogy az árlista két végéről hozzak 1-1 példát.
#nincsbennetarcsi
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PlayStation 5
- Proxmox VE
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Revolut
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest