-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz DeFranco #57743 üzenetére
Szó se róla... Évekig álmodoztam egy Honda Civic-ről. Mégha gyufásdoboz ez is, akkor is mocskosul bejön! Ha tehetném vennék egy ilyet is, meg egy új Volvo-t is. A Civicet csak amolyan élvezeti faktorból, a Volvo-t meg a komolyabb utakhoz.
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Amúgy miért csesztetitek a honda motorokat? Nézegetem a wiki-t és szerintem alig van különbség a többi márka 1.6-os motorjai meg 2.0 stb.. között nyomatékban. Benzinről beszélünk meg vtec.
Vagy most az a probléma, hogy nem alapjárat felénél adja le, hanem 4k-nál?[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
Tudod ez olyan hogy mindig a legkisebb f*szú veri a mellét hogy mekkora a töke
Akinek van erő a gépbe az nem boyracerkedik mert úgy is tudja hogy 3szor többet megy az autója.. írj be egy suzuki vagy hondás fórumba ha ennyire érdekel
ReSeTer: nekem nincs bajom vele jó gépek csak amik közlekednek nálunk annak a 90% hulladék szét taposott/tört ipari rom.. 1.6 vti nek 5500től van ereje de akkor nagyon elindul ritka jó motor csak kevesen figyelnek rá oda
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
nyugodj meg 5500 köré simán feltaposom ha kell (nem nagy kaland, az még a kézikönyv szerint is tartósan használható fordulatszám, 6k körül van az, hogy pillanatra OK, de ne erőltesd)
de nem szokott kelleni, amúgy is 4500 körül már lead amit kell, 5000 fölött illene is elváltani
száguldozni nem szoktam, jellemzően betartom a sebességhatárokat
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
válasz ReSeTer #57755 üzenetére
talan mert nem egy nagy vmi, meg hiaba obegatjak uton-utfelen a markafanatikusok, tipikusan egymastol betanulva a hujeseg legendaikat, hogy nincs meg egy gyarto aki 100lo per litert elerte volna, mert van
a legerosebb 1.6-s utcai szivo motor ugyanis egy Nissan-ban van(volt), 200paripa es 181Nm szivoban
sot, a Mitsubishi is gyartott 1.6 szivo 175LE-s motor utcai autoba mar a '90-s evek elejenna meg ha bele akarsz nyulni, akkor kosd fel a gatyad, meg legyen vastag a buxad, gyakorlatilag az ontvenyen kivul dobhatsz ki belole mindent, es annyiba kerul hozza, hogy megbenulsz, +20-30paripakert is mar sulyos 6 szamjegyeket fizetsz ki, raadasul ami jellemzoen nem 1-l meg 2-vel kezdodik
több drón kell ;P
-
-
Dany007
veterán
Na meg más a motor, közvetlenebb a gázadás lehetősége...
A Sierrában ha beletapostam a gázba, akkor hátravágott az üléshez. A Mondeoban ha beletaposok egy padlót akkor nem történik semmi. Majd 2-3 másodperc múlva elkezd fokozatosan gyorsulni...
De ezt már kiveséztük itt a topikban. : ) -
-
DeFranco
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
válasz DeFranco #57766 üzenetére
tegnapelőtti (facebook)
napi hongda rovat:"Kiglics Tomi Tiger
vèlemènyetek szerint egy 1.4 turbos punto kb 140 pacis lenyom egy vti-t..?""Rolcsi Pécsi EG: mer meglettél iesztve h megesznek? a puntót vtivel lenyomod a faszba, én az 1.5ömmel majdnem lecigánykodtam az útról"
"Tamás Michaliga: En az EG 1.8vtivel siman lenyomtam szerintem az 1,6 is megeszi"
"Ray Lewis: XD..... gt puntó... 1.3 dx-et esetleg."
"Esi Misi: VTi-t? Szerintem biztosan nem. Az ESi-m "csak" 120 ló de 200 hp körüli autókkal még pont elvagyok. Ebből kiindulva egy vti nem hiszem hogy fogható vele..."
"Krisztián Földvári: 1,4gt vagy HGT ... szerintem egy jó allapotu LSI vel elvered ....
Nekem a VTI met..a környéken nem tudta elverni Fiat .. még cuope-sem .. nem hogy ilyen hokimoki ..."irtam erre nekik, hogy KKL-n meg Kunmaradon majd lehet jonni probalkozni, kivi leszek hanyan lesznek ott ezek kozul
ja es akkor ugy kerek, hogy itt vannak az ellenreakciok is ezekre a masik csoportban:"azthiszem kikell mennem illegàlra helyre rakni a csöves hondàkat"
"Pécsi Rolcsi EG -t ismerem személyesen ...egy BUZI ... a 100 lóerös dizel mareát alig tudja megenni a 130 lóerös civicje.... Tipikus hondàs .."
"1,6 vti bravo hgt-t tudja megenni, 3-as végére kb 1 autot ad ez tény, de pgt-k sokkal erösebbek"
"beraktam a hongdasoknak a Dindi 13.041-s menetet, hogy erezzek a csiziot -raadasul pont egy kuvik ellen vitte...-, azota nincs tobb hozzaszolas:
www.youtube.com/watch?v=pzuSEzfDqsQ&hd=1
na ennek allj oda 1.8VTI-vel meg főleg ESi-vel, meg LSi leveri, na persze""októberben a Honda találkozós gyorsulásra a Honda találkozóra meghívhatnak ellenfélnek. Csak hogy ne egymás ellen kelljen menniük, hanem legyen márkaidegen ellenfél"
"tavaj is kint voltunk a Hring-s japan autos fesztivalon, kicsit sem volt ciki, hogy a kategoriankban elso 4-ben 3 PGT volt... de csak azert volt igy, mert a Balint allandojjan bealudt a rajtnal, aztan 201m-n azt nem lehet behozni"
"Földvári Krisztián gyerekkori cimbim.. Volt neki VTi je az nem ment szarul de azért nem verte el pgt az autóját, mert nem volt itt egy értelmes a környéken, csak mind ilyen lelakott, mint a tanácsi lakás, amire kész lett az enyém eladta.
De most hétvégén jön egy besztárolt ESI turbo, de már találkoztam vele a városba, de csak bőgött, mint a fűnyíró.. letoltam, mint a szart.. am ez nem igaz, hogy nem ment el mellette Fiat, mert haveromnak a HGT bravoja elpicsázta, amikor még szívó volt a VTi -e ""Wehehehe. Előferdül a legjobb családban is "
"Meg kicsi ez az ország, előbb-utóbb kiderül az igazság"
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
TaaT
nagyúr
A hónap verdája, a képek sokkolóak [link]
Give them hell Ukraine!
-
tresh
veterán
válasz hobizoli #57788 üzenetére
mert oda autó is kell.. utcán meg jól hangzik a maradék 120 ló (a 160ból) meg az így meg úgy hagytam állva a népet a hungárián duma Elég sok civices jár ki esténként a lurdyba ahol én cska tiszteletemet teszem nézőként jókat szoktam mosolyogni rajtuk nem bántásból van értelmes gép és gazda ott is de a többség hanyagolható
(#57789) TaaT : ezt azért kiemelném" Eladó kitünő motorral rendelkező opel calibrám, sportos megjelenés"
[ Szerkesztve ]
-
Rambovits
senior tag
Erre mennyit kéne rákölteni, amire ki lehetne menni vele az utcára? Tegyük fel csak a karosszérielemek cseréje, és a papírmunka.
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...