Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    Kíváncsi vagyok Ti mit mondotok. A kisebb céges autó, egy 2001 -es Mondeo 2.0i kifutotta magát, 401.000km van most benne, így csere éretté vált. Most kap egy nagyszervizt, aztán megy fel apróra. Soha semmi gond nem volt vele, nem voltak vele váratlan kiadások, csak a kötelező dolgok. (Kivétel egyszer, mikor a hátsó féknyergeket cserélni kellett)
    Méretre hasonlót akarunk helyette, ami ugyan ilyen jól felszerelt, és kényelmes, és megbízható. Mert majd ennél sem akarunk plusz dolgokra költeni, főleg nem trélerre. Itt a lista:

    FORD MONDEO 2.2 TDCi
    VOLKSWAGEN PASSAT 2.0 CR TDI (170le)
    SKODA OCTAVIA RS 2.0 PD TDI
    SKODA SUPERB 2.0 CR TDI (170le)
    OPEL INSIGNIA 2.0 CDTI
    MAZDA 6 Sport 2.2 CD GTA
    HONDA ACCORD 2.2 i-DTEC
    VOLVO S60 2.4 D
    SAAB 9-3 1.9 TiDS

    (BMW E90 325d)

    A BMW azért van zárójelben, mert a többiek a 2009 évjáratot nézve kb. egy árban vannak(kivétel az Octavia), míg a BMW 2 millával többe kerül. Így abból egy 2007-08 -as modell játszana.
    Melyiket érdemes, kinek mik a tapasztalatai?
    Én csak a BMW-t ismerem, ami hibátlan, a Mondeo -t, aminek nagyon nyűgös a motorja(kéttömegű, porlasztó), de rettentő erős és piszok nagy, a SuperB -t, ami nekem nagyon bejön minden szempontból, és nem hallok róla rosszat, Volvo megint nagyon tetszetős, és jókat írnak róla. Opel, Mazda, Honda, SAAB terén teljesen tudatlan vagyok. Passat -ot csak a legvégső esetben...

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák