-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacex
tag
válasz szőröscica #212302 üzenetére
Oké ezt elhiszem. De akkor mi marad? Francia nem jön be. VW konszern benzinmotorok több olajat fogyasztanak mint üzemanyagot. Ez a bajom hogy nincs választék ennyi pénzert.. Subaru Legacy? Honda Accord?
Nem vártam semmit, mégis csalódtam.
-
dong86
csendes tag
válasz jozefgucci1 #212294 üzenetére
Szia, elengedném a 4x4-et többet fogyaszt és van valami alkatrész a hajtásban ami 150 ezernél cserélendő és évekkel ezelőtt amikor néztem ilyen 500 ezer+ csak anyagköltség rémlik. A motor amúgy jó keresnék egyet manuális váltóval.
-
imyourfriend
őstag
válasz Paxker315 #212298 üzenetére
9 perec alatt beér a vonat a melóba, amúgy nem tudnám megszokni a benzinest.. legyen azon turbó, bármi.. nemsok ez a 110 paripa nekem bőven megfelelő, megcsináltatom a gondjait bolond lennék eladni.
lacex: pont egy éve akartam BMW-t/Audi-t venni, itt sikeresen lebeszéltek róla úgyhogy jó helyen jársz.. tip top állapotban tartani némely temetőt, kerülhet az 1 millió felett is évente persze ha valaki a karácsonyfaizzót szereti nézni az nem olyan drága. O3 lett belőle, költség szempontjából ez nem releváns egy O2-t néznék ha most ennyiért kellene vennem, dízel hajót.
-
lacex
tag
-
lacex
tag
válasz imyourfriend #212307 üzenetére
Sok rosszat hallottam a 2009 előtti benzines VW motorkról sajnos..
Nem vártam semmit, mégis csalódtam.
-
hobizoli
nagyúr
válasz BigBlackDog #212313 üzenetére
csak egy pelda volt
tartos teszt
amugy meg allapotot veszunk, nem kmorat[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
imyourfriend
őstag
válasz BigBlackDog #212313 üzenetére
Ez egy olyanra hasonlít, amiben 400-450e van csak itt nem volt tekergetve a vekker. Pozitívum az 1.9 pd tdi, meg az hogy egészen jól egybemaradt a belseje, kíváncsi lennék a motor állapotára.
-
AssAssynn
őstag
Vélemény, hogy a gázüzemű autók miért nem terjedtek el jobban? Keresgettem kicsit őket, de alig találni ilyen kocsit hahun. Pedig elvben lehet vele számottevően spórolni.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
jozefgucci1
addikt
Valaki árulja már el , hogy a nagyok honnan hoznak be kocsit Németből , mert én nézem két oldalon is a kocsikat + járom a kereskedéseket szabadidőmben , de szinte drágább minden mint odahaza . Most találtam eg hónap után egy Golfot privát eladónál ami kicsit olcsóbb és patent képek alapján .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
dj79
senior tag
válasz jozefgucci1 #212318 üzenetére
Nagy része aukciós oldalakról van, sok esetben kisebb-nagyobb hibával vagy sérüléssel. A valóban jó autók kint is drágák évek óta.
-
félisten
-
AssAssynn
őstag
válasz szabonagyur #212322 üzenetére
Bocs, de ebből nem sokat értettem.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
félisten
válasz AssAssynn #212323 üzenetére
Áhh bocs, bele szerkesztettem
A lényeg akit a fogyasztás érdekel az tesz is érte, de sokan inkább csak mondják, hogy milyen drága de igazából nem tesznek érte mert nem érdekli vagy annyira keveset megy, hogy eléggé nagy befektetés lenne akár váltani vagy gázosítani.
-
jozefgucci1
addikt
Hát nem tudom , követek egy arcot aki csak vw- re van ráállva onnan is pár éves passátokra és jó áron adja őket már átírva . Na mindegy , így már nem csodálkozom miért van olyan kevés használt normális kocsi . Ezek szerint viszont az árak nem igen fognak lentebb menni .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
hobizoli
nagyúr
válasz szabonagyur #212324 üzenetére
foleg a mostani benzinarak melklett eri meg LPG-siteni
par tizezer km alatt megterul teljesen
vagy eleve olyat kell venni, amiben mar benne vantöbb drón kell ;P
-
félisten
-
AssAssynn
őstag
válasz szabonagyur #212324 üzenetére
"akit a fogyasztás érdekel az tesz is érte"
Hogy? Mire gondolsz?
-
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
Olcsón fenntartható, benzines kisautót szeretnék max 1.2 mio Ft-ig.
Néha használnánk autópályán is, illetve klíma szükséges, hogy legyen benne.Hahun szétnézve vasaló swift, illetve Yaris 1.3 (első gen.) lenne a kiszemelt.
Ennyiért lehet találni vállalható állapotút? Esetleg Honda jazz? Bár úgy hallottam azok csúnyán tudnak rohadni.Nyugati típusokból mi jöhetne szóba? Polo mk4 esetleg? Ott valahogy a motor kínálat nem szimpi annyira.
-
tboldi
nagyúr
válasz audi100td #212334 üzenetére
Jazz-ből szerintem nemigen lesz épkézláb darab ennyiért, de amúgy a másik 2 sem rohad kevésbé. Gyanítom, a közvéleményben a “Jazz=biztos rohadás” onnan jön, hogy itthon nagyon keveset adtak el belőle újonnan, a hirdetett darabok jó része külföldi, főleg német és osztrák. De azért lehet kifogni jót, csak nem feltétlenül ennyiért.
Lancia Ypsilon? Habár itt van egy pici elírás, 8V motor van benne, nem 16.
[ Szerkesztve ]
-
Brianiac
aktív tag
Sziasztok,
Első autó vásárlását tervezem (vezettem már azért pár ezer km-t car sharinget használva).
A keretem kb. 3M. Nagyjából havi 2 alkalommal mennék vele hosszabb vidéki útra (pár száz km aminek fele pálya kb.), heti 1-szer munkába, emellett időnként városba, túrzázni/elutazni belföldön vagy közelben külföldre esetleg. Szóval nem lenne naponta használva azért.
Valami megbízható viszonylag biztonságos autót szeretnék. Először 3-as focusokat kezdtem el nézni, de elég keveset láttam ami nem turbos és tetszett volna, turbosat pedig nem akartam. Azóta a J astrák amik eléggé tetszenek, jelenleg nézek is egyet ami szimpatikus és gondolkozom, hogy átvizsgáltassam, viszont 1.4-es 100LE körüli és kicsit tartok tőle, hogy az nem-e kevés, főleg, hogy nehéz is az autó.
Másik opció még az egy H astra lenne ismerőstől, aminek az előnye, hogy esélyesen jó állapotú, első tulaj, kevés km meg kb. 1M-val olcsóbb, viszont kevésbé felszerelt meg nincs pl. ESP benne és a J astrák azért jobban tetszenek, de erősen gondolkozom, hogy ezek ellenére érdemes lenne rácsapni. Előre is köszi ha van valami tapasztalatotok/javaslatotok.Lumia 520
-
-
Paxker315
addikt
válasz Brianiac #212338 üzenetére
Én a h-t megvennem, hasznalnam. Kulonbozetet PMAP-ba vagy röviden DKJ-ben forgatva. Ha esetleg még is csalódás, eladható és lehet fentebb lépni ha úgy ítéled meg hogy szükséges.
Amúgy még egy patent szép széria végi g asztra sem ördögtől való ötlet, a kulonbozetet meg mindig be lehet fektetni
-
-
nagyúr
Ha holnap nem jön össze a civic, eliszom az árát.
Vagy elmegyünk belőle nyaralni.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest