Új hozzászólás Aktív témák

  • Brianiac

    aktív tag

    Sziasztok,

    Első autó vásárlását tervezem (vezettem már azért pár ezer km-t car sharinget használva).

    A keretem kb. 3M. Nagyjából havi 2 alkalommal mennék vele hosszabb vidéki útra (pár száz km aminek fele pálya kb.), heti 1-szer munkába, emellett időnként városba, túrzázni/elutazni belföldön vagy közelben külföldre esetleg. Szóval nem lenne naponta használva azért.

    Valami megbízható viszonylag biztonságos autót szeretnék. Először 3-as focusokat kezdtem el nézni, de elég keveset láttam ami nem turbos és tetszett volna, turbosat pedig nem akartam. Azóta a J astrák amik eléggé tetszenek, jelenleg nézek is egyet ami szimpatikus és gondolkozom, hogy átvizsgáltassam, viszont 1.4-es 100LE körüli és kicsit tartok tőle, hogy az nem-e kevés, főleg, hogy nehéz is az autó.

    Másik opció még az egy H astra lenne ismerőstől, aminek az előnye, hogy esélyesen jó állapotú, első tulaj, kevés km meg kb. 1M-val olcsóbb, viszont kevésbé felszerelt meg nincs pl. ESP benne és a J astrák azért jobban tetszenek, de erősen gondolkozom, hogy ezek ellenére érdemes lenne rácsapni. Előre is köszi ha van valami tapasztalatotok/javaslatotok. :R

    Lumia 520

Új hozzászólás Aktív témák