- Windows 10
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz Ádám16 #184051 üzenetére
Ezt nem tudom megmondani, de talán a márkaszerviz is tud ilyet és akkor nem jár.
Egyébként azt mondják, hogy gyárilag kap egy védelmet a hajóút miatt, hogy a sós levegő ne támadja meg a konténerben, ami majd az utakon magától le fog kopni. De úgy látszik, elégtelen és már ott is elindulhatnak a bajok.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok!
Autót szeretnék venni napi ingázásra olcsón.
Az igények:
- 300 alatt meg kellene úsznom kezdeti szervizzel együtt
- benzinest szeretnék
- maximum annyira rohadjon, hogy egy évig ne kelljen hozzányúlni és:
- el tudjam adni értelmes áron egy év múlva
- seicento, matiz méreténél nagyobbat szeretnékAmire használnám:
- napi ingázás rossz úton, meredeken, dugóban
- ház felújításhoz cipekedés, vagyis előny a ledönthető hátsó üléssorAmi nem érdekel:
- hogy mekkora az autó (a fenti korlátozáson kívül)
- felszereltség: Lada 2107 szint elég nekemFiat Punto 2-t és Citroen Saxo/Peugeot 106 típusokat néztem eddig, mert a Corsa-k közül alig találok olyat, ami nem rohad nagyon. Nagyobbakat is nézek még amint időm engedi, hátha.
Bármilyen tippet szívesen veszek.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Core2duo6600
veterán
Mi egy kombi Focust 2010 -est próbálunk eladni.
1.6 tdci, 300 000 feletti futás,ha jól emlékszem, akkor 317 000 körül
Magyarországi törés és fényezésmentes 0 érdeklődő volt 1 hónap alatt leszámítva 2 komolytalan neppert.
Most épp nincs fent a hahun mert lejárt.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Gombinyó
őstag
válasz Core2duo6600 #184056 üzenetére
2 éves, 65k-t futott 1.2-es cliot 300k-val olcsóbban adtam el fél nap alatt, mint amennyiért kihoztuk szalonból. Kereskedő vitte el, nem engedtem egy forintot se az árból, mert utána még 7-en hívtak aznap. Most 100k-val drágábban próbálja árulni, mint amennyiért újonnan megvettük. Kíváncsi leszek...
-
_q
addikt
válasz Core2duo6600 #184056 üzenetére
Azért az nagyon durva, egy 2010-es autóért. Oké, hogy dízel de azért akkor is többet ér, de ezek szerint még se. Mondjuk a km futás itthon sokat számít. 200 ezres futással biztos jobban vitték volna, pedig 300 ezer Ft ezért simán jó ár.
-
félisten
-
_q
addikt
válasz szabonagyur #184062 üzenetére
Jaa, úgy már értem. Levittem 600-ra én is most, most vagyok kb félúton ha a tiédből indulok ki.
-
Core2duo6600
veterán
880 000 ért volt legutóbb fent azt hiszem.
Apám tette fel, de 0 érdeklődő.
Most a vicc, hogy amiben kevesebb van jellemzően azokban is van ennyi csak vissza lettek tekerve.
Nem tudom miért jó a vásárlónak ha át van vágva.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
félisten
válasz alázógyík #184060 üzenetére
Sajnos tudom, de azért reménykedem abban, hogy találok egy minimál felszereltségű nem nagyon rozsdás példányt, amin max olyan dolgok rosszak, amik engem nem érdekelnek.
Ismerőseim is ebben az árkategóriában vásárolnak, és azért nekik sikerül kifgniuk használható autókat. Csak nekik van rendes tapasztalatuk, nekem meg nincs.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
-
Ádám16
addikt
válasz Mauzes #184052 üzenetére
Erről én is olvastam. Tudnak Mazdáék a dologról (nyilván), de volt cikk arról is, hogy 1-2 éves 6-os elkezdett korrodálni. Köszinem.
A 20 éves Miatámon az előző tulaj (ismerősöm) cserélt küszöböket, javítottak sárvédőívet, amire azt mondom, hogy oké, de ha az új Mazdám 3-4 év múlva elkezdene rohadni, biztos kimennék a világból.Így -ahogy blu79 írta- én is kiábrándultan vennék inkább mást.
Az egyedüli megoldást egy azonnali alváz-üregvédelemben látnám, de ha ugrik a gari, akkor az is kuka.
-
félisten
válasz Core2duo6600 #184057 üzenetére
Köszi!
Igazából sajnos nincs sok tapasztalatom egyikkel sem, de ha azt mondjátok, hogy megéri ennyiért Focust venni, akkor utánanézek.
És a két F Astrás tippet is köszi!
Az ilyen Citroen Saxo, vagy hasonlókat kerüljem?
Nem feltétlenül kell ennél nagyobb csomagtartó, ha az üléseket le lehet hajtani.
Ha nem lehet, akkor persze kell.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Kasya
nagyúr
Sziasztok!
Két auto kozul tudok valasztani (ceges):
- Seat Leon Sportourer 1.5 TSI Stíle 5 ajtós
- Skoda Octavia Combi Style 1.5 TSI ACT 5 ajtósMelyiket ajánlanátok?
-
Kasya
nagyúr
válasz rbalint88 #184079 üzenetére
+ (#184078) Gergőke88 + (#184077) Dare2Live
Koszonom!
A proba sajnos nem lehetseges. Ra kell bokni egyre es indul a beszerzes. Az ujabb Octaviakban ultem, azok kenyelmesek es csendesek voltak. Seat eseten csak egy 15 eves Ibizaban ultem korabban, arrol csak kopogos muanyag es kokemeny lengescsillapotok maradtak meg emlekben.
Azt hittem valamelyik fele jobban huztok valami miatt esetleg. Akkor szerintem marad a Skoda. -
Roth81
friss újonc
Sziasztok!
Szeretnek tapasztalatott es vélemenyt kérni a Citroen C4 Grand Picassoról. A 2014 model frissítésről.lenne szó.
Első francia autó lenne. Fentarthatóság szervízigeny alkatreszárak minden infó jól jön -
Kasya
nagyúr
válasz molnarpeter #184085 üzenetére
Mindenkinek koszonom!
-
Roth81
friss újonc
válasz molnarpeter #184087 üzenetére
Mivel tudok a bemzines nyűgökről a psa-nál ezért 1.6 2.0 e-hdi vagy blue hdi. Viszont sok rövid távval es havi 1-2 hosszabb úttal mennyire rizikós a disel?
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
molnarpeter
nagyúr
válasz johnny82 #184081 üzenetére
Polo, Fabia, Ibiza 1.4 16V és fölötte, vagy Smart esetleg még,
Panda esetén 1.2 16V mintha hajlamos lenne hengerfejes lenni. Ha van ismerős, aki benne van az autós dolgokban, olcsó szerelővel, szerethető darab, de némi törődést igényel (összegben filléres dolgok); nagy kérdés, hogy ilyesmi szempont-e, vagy inkább közlekedő edény kell.
-
őstag
válasz molnarpeter #184091 üzenetére
Ezekben magasabb az üléspozíció? Sok törődést a kötelezőkön kívül ne igényeljen. Nem sok futásra kell, de ne álljon sokat a szerelőnél. Pandáról hátha van még itt valakinek véleménye, nem tudom mennyire nyűgös. Csak nekem tetszett meg Suzuki alternatívájaként.
-
félisten
Milyen kovetkezmenye lehet annak, ha valaki egy forgalombol kivont autoval kozlekedik?
while (!sleep) sheep++;
-
tutis
őstag
2x25km város és talán heti 1x 70 km autópályára vennék autót.
most 1.6 astra H van, szívóbenin, mindenben tökéletes, csakhát kell a fiatalabb..
Renault megane -2016-tól (új lámpás)
opel astra J GTC -2012-től
opel astra K 2016-tól
Fiat tipo 2016-tólezek közül vacilálok, 3 misi a keret.
megane és K astrából sok dízel kínálat van, de a K astrától félek a vezérműlánc miatt.
tipo sima 1.4 benzin, de csak 95 LE, félek gyenge lenne.
Megane 90 LE vagy 110 LE dízel, csak ugye nem tudom jó-e már ilyen távolságra a dízel.
Legjobban egy GTC astrára vágyok, ott akár 180 LE-s is jöhetne, bár nem ingázásra való, de a szépség megfizethetetlen
Meganeból jó lenne egy benzinest megcsípni, de az drágább mint a dízel.
K astrából is jó lenne benzin, de ott is a dízel olcsóbb
(kinti vásárlás és behozatal a fő irány)
Szóval megy a matek egy ideje, először is el kellene dönteni benzin vagy dízel. (benzines párti vagyok, újabb autó dízel fellehetősége és ára az ami dízel felé sodor. Plusz pici spórolás az üzemanyagon, mivel egy renault megvan 5 literből, de a 180LE-es GTC inkább 8-9es átlag)
Igazából a mostani autóm hibamentes, 93ezer km-el, bőven van még benne tartalék, szóval olyan tanács sajnos számomra nem tanács hogy vegyek egy számomra nem szép autót bejárásra (prius és társai) mert jelen esetben megoldott a közlekedésem. Újabb autó a cél, amit kb 6 évig használnék.http://www.youtube.com/tutisgsxr
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 10
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kupon kunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Renault, Dacia topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest