Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz BigBlackDog #165790 üzenetére

    600k-ért vettem még anno a 2-es Lagunám. V6-os.
    Már másnap generátor problémája volt. Oké, megcsináltattam, 216k km volt benne. Betudtam a ~200k km-nek.
    Lassan előjött a ránduló automata váltó, kb 10k km után. 280ezer-ért rendbevágták.
    Aztán akkor már érdemes egy motorvezérlést is cserélni, 165k.... meg ilyen apróságok, hogy ablakemelő, keréknyomás szenzorok, állandóan visszatérő gyújtótrafó gond. Volt egy légzsákátvezető szalag is 50k-ért.
    Aztán leműszakiztattam, persze másnapra kiégett a Xenon is :W Szóval meghirdettem f*szomtuggya, fillérekért, elvitték, 2 nap múlva kerestek, hogy megállt a szekér, a váltó miatt.
    Na mondom, akármi miatt megállhatott, de az automata miatt biztosan nem. Aztán persze kiderült, hogy valami fogaskerékhez valami csavar beakadt, és azért nem ment se jobbra, se balra.
    Én nagyon szerettem, mert bazi kényelmes volt, durca hangja volt a dupla kipuffantóval amit kapott tőlem, de...
    Persze az utolsó napok egyikén kiesett a kezemből az indítókártya, jóhogy eltörött, így még azt a szart is meg kellett vennem :DDD
    Vettem hozzá körbe spoilereket is, de már a végefelé kedvem se volt feltenni, vagy fél évig őrizgettem. aztán meghirdettem, aki megvette már két nap múlva küldte a fotót, hogy milyen jól mutat az autón. Persze, nem is azzal lett volna a gond... ;] :DDD

    Mondjuk ilyen fa**ságot nem tudom ki talált ki, hogy egy V-motort keresztbe teszünk a motortérbe, és nem hosszába :W

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák