Új hozzászólás Aktív témák

  • norbert1998

    veterán

    Hali!

    Nem tudom eldönteni, hogy lecseréljem-e a kocsimat, ezért inkább megkérdezlek titeket, hogy mit tanácsoltok ti.

    Egy 1.2 16v (82 ló), 2001-es évjáratú, közel full extrás fiat bravom van, (abs, bőrülés és ülésfűtés hiányzik csak a repertoárból, tehát minden kénmyelmi extra megvan igazából, még automata klíma is). Az állapota körülbelül patika, amennyire egy ennyi idős autó lehet, kívül és belül egyaránt, műszakilag is.

    Ezek miatt egész drágán tudom talán eladni, mert kiemelkedik a mezőnyből (sajnos elég sok borzasztó állapotú rója az utakat).

    Amit nézegetek helyette, az megint valami olasz gép lenne, mert nagyon tetszenek azok kívül és belül is, leginkább az alfák.
    Ha nagyon a zsebembe akarnék nyúlni, akkor GT, ha nem annyira, akkor 147-esen gondolkozom. (Fiat coupe, alfa gtv nagyon picinek tűnik) Esetleg még hyundai coupe?

    Most kezdem az egyetemet, így ez is fontos lehet, hogy addig nem kifejezetten fontos a praktikusság, ezenkívül van kombi és hatchback a családban, tehát ez is segít a praktikusság mentességben.

    Szóval összefoglalva, azok az alfák nagyon tetszenek, de nem tudom, mennyire zsebbenyúlósak, főleg a dízelek, emrt azok jobban bejönnek (menetdinamikailag is, nekem mondhatni a mániám, ahogy a turbónyomás felépül a kis talicskában is :D), de ha nem eszi le agatyámat, akkor a benzin is oké. Kontextusba helyezve a dolgot, a bravo 5.5 alatt eszik átlagban, de jórészt országút, (a talicska hasonló körülmények között 4.5-öt eszik anyámnál nyáron). Keret lenne lecserélni a bravo-t, de nem tudom, megéri-e, hogy jobb lesz-e nekem azzal, hogy kifizettem kifizettem azt az x összeget egy kicsivel jobb autóért.

    Szóval, ha azt mondjátok, megérheti lecserélni, melyiket javasolnátok és melyik motorral a fenti igényekhez?
    Ha nem fogalmaztam jól, akkor bocsi, és javítom/kiegészítem tüstént majd :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák