Új hozzászólás Aktív témák

  • Johnny_vT

    senior tag

    Sziasztok!

    Most kivételesen nem magamnak, hanem egy haverom nevében kérdeznék. 1 millió forintig, max 1,2 millióig keres benzines utazóautót, ami több egy sima közlekedőedénynél. Kifejezetten nem BMW-re gondol, de azért legyen benne bugi, ha hétvégén kedve támad meghülyülni.

    Szedánforma vagy csapott hátú (de a kombira már húzza a száját), "becslése" szerint 130-170 lóerő vagy több. A fogyasztás nem fontos. M7-esen ingázna vele munkába 10-15 km-t, illetve minden második-harmadik hétvégén Fehérvár - Nagykanizsa távot. Ez a gyakorlatban eddig kb. évi 15-17 000 km-t jelentett, de a mostani III-as Golfjának már nagyon lóg a bele és azt mondja, a kényelem hiánya miatt felér egy kínzással a használata.

    Épp a felhasználásából fakadóan olyan kell neki, ami nem áll folyton a szervizben (pedig az Alfák nagyon bejövősek). Inkább ritkábban adna ki többet a javításra, mint gyakran keveset. Azt mondja felőle jöhet akár "nagy szedán is" (itt talán A6-osra és társaira gondolt, nem kérdeztem rá külön), csak tudja a fentieket.

    Javasoltam neki a Volvo S40/S60-akat, mert én most azokra csorgatom a nyálam, de eléggé régi és lelakott darabok vannak csak ennyiért. Avensis II-re még rábólintana, de az súrolja a költségvetést és állítólag pont hogy közlekedőedény.
    Tudnátok javasolni valamit?

    - És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?

Új hozzászólás Aktív témák