Új hozzászólás Aktív témák

  • HookR

    addikt

    válasz footy #146174 üzenetére

    Egy hozzáértő - akinek a hosszú múltra visszatekintő tapasztalata okán meggondolatlanság lenne nem hallgatni a szavára - le akar beszélni a típusról, mondván, hogy a javítási költségek és alkatrészárak magasabbak, az alkatrészellátás sincs az európai modellek szintjén, meg úgy egyáltalán, előbb választaná akár a B7 Passat Variant-ot, vagy az 508SW-t a 2 literes dízellel, mint a szívó benzines I40-et. Első körben a Mondeo (mkIV), Mazda 6 (2nd gen) és a Honda Accord szívó benzinesei felé próbált terelni, ám nehezemre esik ennyire józan, hideg racionalitással közelíteni a kérdést és elereszteni az igényesebb hatást keltő, csendes utastér, a bézs szín, a hátul is tágas belső és a panorámatető szempontjainak összességét. Ha egy-egy valamelyik hiányzik, az még belefér a használt autókkal járó kötelező kompromisszumba, de egyszerre többet is... :F
    A szempontjaimmal eddig is inkább tűnt vesszőfutásnak az autóvásárlási projekt, mint sétagaloppnak és úgy érzem, sokkal közelebb most sem jutottam a megoldáshoz. :B Szóval nem tudom. Naivan azt gondolnám, hogy az I40 elég közel áll hozzá, a népítéletben is alapvetően jókat írnak róla és ezzel szemben van egy a latban sokat nyomó, markáns ellenvélemény (amit amúgy nehezemre esik megemészteni). Tipikus szituáció, amikor az ember a hozzá nem értő ismerősnek segít sz.gépvásárlásnál, aki végül nem hallgat a megfontolt tanácsra és felindulásból vásárol, az ember meg csak fogja utána a fejét, hogy akkor egyáltalán minek kellett a segítség? Gyanús, hogy ez is egy ilyen csapda helyzet és nem szeretnék belesétálni.

    Most ott tartok, hogy bármely szóba jöhető modell (Passat B7 / Golf VII / I40W / 508SW / Octavia III / Mondeo / 6) esetén van valamilyen hangsúlyos ellenérv és teljes a tanácstalanság.

    tldr: Nem nézem, mert nem fekete belsejűt keresek és mert elbizonytalanítottak. :(((

    #soseleszígykövetkezőautóm :U

    [ Szerkesztve ]

    ▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐

Új hozzászólás Aktív témák