- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
-
parkasz
senior tag
válasz molnarpeter #143296 üzenetére
Igen ketten vannak (3 és 6 évesek) jelenleg, a harmadik pedig márciusban érkezik
Családi nagy autónak ott a fiat multiplánk, na ott van hely bőven mindenkinek.
Az igázásban csak a két nagyobb venne részt, most van ülésük, ami a pálya miatt nem is rossz ha a biztonságot nézem[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz molnarpeter #143301 üzenetére
Igen, a DPF-től én is félek, főleg a város miatt, max kikormolom, olvastam, hogy BXE és BLS? a hajtórúdcsapágy bajosak és ki tud szépen könyökölni a blokk oldalán.
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
8th
addikt
válasz parkasz #143292 üzenetére
A dízel és a benzines egyaránt jó választás belőle. Benzines finoman jár csak forgatva hallod a hangját de országúton főleg autópályán elég sokat eszik a röhejesen rövid ötödik miatt (130km/h = 3600rpm). A háromhengeres dízel hidegindításnál így jár de nem kell tőle megijedni ha bemelegszik elmegy a hangja . Országúti tempónál négy litert fogyaszt és városban araszolva sem megy bele hat liternél több. Tipp: csak olyat vegyél amiben van gyári állófűtés! Kaszni törés szar ügy de manapság már nem sokkal drágább javítani mint egy acél karosszériát és szerencsére vannak műhelyek akik értenek is hozzá. A lényeg, hogy 1.2 automatát ne vegyél. Annak szar az ülése szar a futóműve buta a váltója a 155-ös gumijain olyan esetlenül pattog az úton, hogy az már szó szerint félelmetes. A világos kárpit + üléshuzat kombó nagyon kényes minden szar nyomot hagy rajta azt is kerülném. Amúgy jó kis kocsi nem egy problémás típus.
[ Szerkesztve ]
...
-
batai15
félisten
ez gyors volt,el is ment a suzuki.
-
8th
addikt
válasz parkasz #143306 üzenetére
Mert végtelenül kényelmes dolog kimenni a -10 fokba úgy, hogy nem kell a hidegtől elgémberedett ujjakkal jeget kapargatni míg a gyerek a kocsiban jégcsappá fagy a gyerekülésben hanem bekötöd a gyereket a meleg autóba indítasz és mész. Az 1.4PD kis motor jó hatásfokkal alacsony veszteséghővel ezért lassan melegszik és csak soká kezd el rendesen fűteni. Sokat segít ezen ha az állófűtés 50+ fokosra felfűti a hűtővizet. Így még a legkeményebb hidegben is fele annyi idő alatt bemelegszik a motor ami motorkopás és többletfogyasztás szempontjából sem mindegy. Dízel autót én személy szerint nem is engednék állófűtés nélkül árulni.
...
-
molnarpeter
nagyúr
válasz !Overdose! #143307 üzenetére
1.9-en szokott lenni egy kis cucc a vízkörben, kb 3 izzítógyertyának néz ki.
-
veterán
válasz Luck Dragon #143284 üzenetére
Octi 2 FL 1.4 TSI-ben nincs DMF; viszont létezik olcsó, gyári vezérléskészlet (70-80 k Ft).
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Kellene nekem egy városi szaladgálós kocsi, ami pöpec és minimálisan keveset fogyaszt. max 500 ezerig. Tudtok ilyet ajánlani? (Swiften és Punton kivül)
-
-
footy
addikt
válasz !Overdose! #143307 üzenetére
De van. Kiegeszito futes. Egy elektromos radiator, ami az utaster levegojet futi.
(#143310) molnarpeter
Az 1.9PD-ben is ez volt mar -
Tothgera30
Ármester
Mai óratekerős sztori. Bár attól még a Jetta fent van a hahun.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Mágus2
Közösségépítő
-
parkasz
senior tag
válasz BigBlackDog #143315 üzenetére
Még nem vagyok az, csak januártól költözünk ki, de már nagyon készülünk rá
-
Szada85
aktív tag
válasz Declare #143323 üzenetére
Nekem is sokáig képben Volt egy A3 3.2, azonban azt olvastam róla külföldi fórumokon - tehát nem személyes tapasztalat -, hogy a kisebb helyre beépített esetekben ( Mint pl. az A3 ) elöfordulhat a komoly hötermelés miatt bekövetkezö probléma, volt aki kábelolvadást is írt a motortérben ( hogy mennyire függ össze a kettö, azt brit tudósok még nem bizonyították ), plusz hasonlók, min amit korábban a VR6-nál is írtak. Emellett azonban sok jót is olvastam róla, hogy nem rossz motor, egy A4 méretü kasztniban már lehet ez a hö tényezö is kevésbe okoz gondot.
-
-v-
addikt
válasz szőröscica #143331 üzenetére
Jaja
(#143333) Declare: nem, tényleg dicsérte valamelyik égéstérben biztos, lehet nepperűzőben is .. mondta családban meg ismerősi körben is volt 1-2, sok kilométerig, meg hogy az egy normális jó motor, pláne az egyéb konszernes fostengerekhez képest
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz rbalint88 #143334 üzenetére
R36? Jól megy, de a fenntartási költségei és a fogyasztása miatt lehullana rólad a ruha.
Családi csapatszállítónak a 2.0CR bőven megfelel. Abból is van gyárilag 170 lovas, és az R36 fenntartási és fogyasztási költségének a feléből van bele DPF, ha kellene. CFFB(140paci, 320Nm) van a főnökömnek DSG-vel. Nem kell attól több, ha benne a család.
Luck Dragon az 1.6 CR váltója száraz kuplungos, nem igényel olaj cserét, de limitált az élettartam(250 000km). A 2.0 CR még mindig a régi olajost használja, azok megbízhatóbbak, ha rendszeresen volt cserélve az olaj. (60 000km az intervallum).
[ Szerkesztve ]
-
Mk2-es CR1.6-2.0-ás dízliknél meglelhető DSG váltok vállalhatók?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Tothgera30 #143199 üzenetére
Nálam nem látszodnak a hahu-s árak, csak ha listázok 1-1 tipust, belépve eltünik.
-
Declare
őstag
válasz Mágus2 #143343 üzenetére
Neeeem az Passat...az mas...nem tudom, h a passatasok az elet fajan hol helyezkednek el, az biztos ugye, hogy aki Q7 est vesz az van a legmelyebben, mert az összes egy paraszt, aki golfot, raadasul 5 hengerest, ök vannak a hierarchia csucsan....de a passatosok barmi lehet majd kiderül....
-
McSzaby
őstag
Hi,
Mi olyan japánt lehet kapni 1,3 M körül, aminek értelmes futóműve van és nem rohad körbe és nem a telepi részerek nyúzzák szét őket? (Hopp, Civic kiesett )
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest