Új hozzászólás Aktív témák

  • Zewa

    senior tag

    válasz TheProb #122341 üzenetére

    Dízel mellett szól hogy kevesebb üzemanyaggal is beéri és a turbofeltöltő miatt alacsony fordulaton is van annyi nyomatéka hogy "elinduljon".
    Ellene szól hogy még az egyszerűbb dízelekben is elromolhat az adagoló és a turbó (bár ez nem olyan veszélyes), jellemzően sokkal több a futott kilométer bennük, azonos kor esetén magasabb a vételáruk.

    Hacsak nem mész egy évben 15-20e km-t én nem vennék dízelt a helyedben. A Leon egy megnézést megér de a legolcsóbb 1.6-osok között van, őszintén meglepődnék ha jó gép lenne. Mindenképpen vidd el átvizsgáltatni mielőtt megveszed. Én azt ajánlom a kínálat tetejéből válassz egy tutit és nézd meg jól, milyen egy _jó_ autó, hogy legyen viszonyítási alapod.

    Ps.: Ajánlom még hogy írd össze a szóba jöhető típusok listáját és menj el ülj beléjük, tapogasd meg őket melyik szimpatikus, melyik nem. A végére marad pár típus, azokra állíts be a hirdetésfigyelőt és folyamatosan figyeld a kínálatot. Amint feltűnik valami jó vétel telefon, találkozó ha megítéled szerint egyben van, akkor közösen elmentek egy átvizsgálásra, ha ott is rábólintanak akkor közösen eredetiség vizsga majd átírás.

    [ Szerkesztve ]

    "Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"

Új hozzászólás Aktív témák