- Facebook és Messenger
- OpenWRT topic
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- YouTube
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
Nah ez az alig hajlandó valaki megfizetni.
#122597 m3tr0: Édesanyád és a te autód között volt is 2-3x árbeli különbség, nem? Ha a vétel utáni szervizt nem számolod mennyit költöttél az autódra? Egy új, makulátlan autóval kevesebb gond van mint egy patika állapotú 30 évessel, ez tény de ha vesz egy egyszerű, 15 éves autót az azért nem időzített bomba ha volt előtte gazdája.
Futóművet, kompressziót, féket kuplungot etc..vásárlásnál lecsekkolod. ha ezek rendben vannak akkor nagy baj nem igen lehet. Az évek alatt meglehet hogy 1-2 apróság tönkre megy benne, de egy Focus elég olcsó megkapsz bármit.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
rwin5
őstag
válasz Tsebacsi #122605 üzenetére
Lehet azt kéne, ahol most vagyok annál minden jobban fizethet bár őszintén szólva most nincs is semmi dolog
btw: még most sem megy, pedig tegnap találtam egy annyira szép a3-ast igaz már leírtam, hogy kis híján 300k km-t futott, viszont elvileg minden rendbe van rakva rajta, fel kéne majd hívjam
-
rwin5
őstag
válasz Tsebacsi #122611 üzenetére
Az nekem is eszembejutott már, de tegnap pont a hibás étkezőasztalomat fotóztam ugyanilyen minőségben ezért nem szidtam, bár ő hirdetést rakott fel.. Az érdekelne inkább, hogy a kárpit mennyire van kikopva, meg azt is észrevettem, hogy a legtöbb A3-asnál ami 10 évnél öregebb a kartámasznál szó szerint lóg az anyag az ajtóról. Ami nekem inkább pozitív, hogy sok dolog lett kicserélve nemrégiben benne tehát ezeket is gondolom egy darabig nem kellene. + Kecskemét nekem még nem a világvége, mivel a max keret alatt jóval van az a3-as ezért is nézem őket mert ha 300-400k-t i s rákéne még költeni az sem ver földhöz ha meg nem kéne akkor tavasszal felújítjuk az egyik kisszobát itthon a megspórolt pénzből Egyedül a magas futás zavar meg nem tudom, hogy édesanyja ezt a városban tette-e bele vagy hogy sikerült megalkotni. Majd este felhívom és megkérdezem.
szerk: a legigénytelenebb hirdetést is egy a3-as kapcsán láttam eddig, több képen is ahol a belső teret mutatják a vezetőoldali részen a pedálok alatt egy 20 centis tócsában vagy
befosott, vagy behánytvalami valaki, és így rakta fel az illető[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Sziasztok!
A közeljövőben tervezek autót venni. Jó pár év renaultozás után (R19, Megane, Clio) most már német vonalra szeretnék térni. Leginkább a seat leon v1 1.4, 1.6 modellekkel szemezek. A pénztárcámhoz ez passzol a legjobban valamint 80% városban való használtra mindenképp benzinest szeretnék választani.
A kérdésem, hogy mire figyeljek oda a leonoknál? Mik a tipikus hibái? A napokban fogok megnézni 2 leont.
1.4 vs 1.6?Azon is elgondolkodtam, hogy várok még pár hónapot és az újabb szériást leont veszem, megéri várni? Jobbnak mondható a 2005-től gyártott leon?
-
TheProb
veterán
Ez milyen lehet? Bár 316-ra sokan azt mondják nagyon gyenge. (ennyit még szánnék egy e36-ra)
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
törölt tag
válasz TheProb #122617 üzenetére
"ennyit még szánnék egy e36-ra"
Nem vagyok benne biztos hogy jó ötlet lenne 20 éves BMW-t venned, ha csak a laptop-od árát tudod rászánni, akármennyire is mondják hogy olcsó megvenni és (BMW-s mértékkel) fenntartani egy e36-ot. Kivéve ha csapatós autónak kell és van mellette valami más normál használatra.
Igen, a 316 tényleg gyenge, szerintem egy 318is alá nem érdemes adni. Csak abból is minimum dupla ennyibe kerül egy normális példány.
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
válasz TheProb #122617 üzenetére
haverom vett 316-ost a nyáron, ültem benne szerintem gyenge, őneki az álma volt a bmw, csak a pénztárcája nem engedhette meg. Hasonló olcsót vett ő 500e ft körül, de az autószerelőhöz kb 2 hetente hordta, meg nagyobb távra se mer vele elmenni, most nem tudom mi van vele de a városban nem találkoztam autóstul vele túl sűrűn Szerintem a bmw-knél az olcsó húsnak híg a leve nagyon igaz mondás.
-
Integrale
veterán
válasz Tsebacsi #122611 üzenetére
Kedvencem amikor zart ablakon keresztül, kívülről fotozza a belteret.
TheProb: Első autónak ne ilyeneket nézz! Civic, Mazda 323, Stilo,Punto, Leon, Corolla stb. Egyszeru autók, olcsó alkatrészekkel.
Van havonta fix bevételed?[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
TheProb
veterán
válasz Integrale #122625 üzenetére
Ha már Stilo, ez végülis tetszik is, meg anno említettem, hogy ilyenen tanultam vezetni is, így nagyjából ismerem. Ezekből mekkora motor a legkisebb amit ajánlotok? 1.6? Egyáltalán találhatok normálisat a megadott budge-vel?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
És ez a 323 milyen lehet? Klíma javítása mekkora ktg lehet? Azért kérdem, mert itt van a városban.
-
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom, hogy megvesszük az első autónkat. Nagyon fontos, hogy ne fogyasszon sokat, és megbízható legyen, mert naponta szeretném használni (napi 100 km autópálya, meg valamennyi város), örülnék, ha kiszolgálna 2-3 évig.
A felső határ az 500 000 Ft, de ebbe jó lenne beleférni minden költséggel együtt, szóval nem úgy fél millió, hogy egy hónap múlva szinte biztosan rá kell költeni még 200-at.
Nagy elvárások nincsenek, de szeretnék megcélozni egy közepes méretű autót (pl.: Focus, Astra, akár kombi is), de ellennénk kisebbel is. Egyébként egy 2006-os 1.6-os Focus használok már vagy 6-7 éve.Mostanában mi a jó vétel?
-
rwin5
őstag
Találtam most egy skoda fabiat 11 éves 22 ezer km de csak 1.2-es a motorja, az gyenge gondolom?
-
rwin5
őstag
hamár a rossz minőségű képekről beszéltünk.. szerintem a monitort fényképezte telefonnal, mert ott egy kurzor [link]
-
Kornel
veterán
válasz Primary92 #122634 üzenetére
500k-ert jo focus...
Egyre viccesebbek a keresei feltetelek.
Utana meg az elado a hulye, hogy szart adott el szarert hugyert.
Szerintem 500k-bol max. F astraban gondolkozz, esetleg megane 1 ph2.
Mast nem nagyon tudok mondani, ami meretben es arban megfelelne neked az elkepzeleseid alapjan. -
Primary92
senior tag
válasz Kornel #122641 üzenetére
Ezért kérdezek.
F Astrát milyen motorral érdemes?Igazából egy Focusnak örülnék a legjobban, de ha ennyiért nincs jó, akkor nincs. Kb mennyi lehet egy vállalható?
Egyébként kisebb autók is szóba jöhetnek, akár egy Corsával is beérném, ha mondjuk ezzel a kategóriával járok a legjobban.A méret most egy opcionális extra, fontosabbak a költségek és a megbízhatóság.
-
Lacy6
senior tag
Erre vki?
Igazából csak jókat olvasok róla.
Hasonló kategóriába milyen típusok vannak?Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
nagyúr
hahu megint elérhetetlen, lehet végre dizájnfrissítés lesz?
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Primary92
senior tag
Jól látom, hogy 2001-ben volt a facelift?
Kisautóban Mazda 323, Civic, Corsa, Fiesta jó választás lehet? Igazából mindennapi ingázáshoz kell, szóval mint írtam fontos a fogyasztás, megbízhatóság. Szeretném kihúzni a következő 2-2.5 évet vele, lehetőleg minél kevesebb bajjal.
Két dolog miatt lenne jobb ezektől nagyobb. Az egyik, hogy nagy autóban sokkal jobban biztonságban érzem magam, és én sem vagyok kis darab. A másik pedig az, hogy adott estben biciklit vinnénk tetőcsomagtartón. Kis autón nem lenne túl stabil a tandem szerintem. Kicsit túlméretes.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest