- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- TP-LINK routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Family Link
- Linux kezdőknek
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Windows 10
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Sziasztok!
Válaszút elé kerültem és a segítségetekre lenne szükségem.A mostani konfigom a következő:
h87 lap
i7-4770 proci
r7 250 2gb oc videókari
2x8gb ddr3 ram
128gb ssd
750gb hdd
fingom sincs milyen táp, öreg házA kevés RAM miatt mostanában szokott sírni meg crusholni a gép, úgyhogy gondolkoztam, hogy upgradelek, de ahogy nézem kicsit elszaladt a konfigom fölött az idő és eléggé avittas szegény.
Játékra ritkán használom és akkor sem igénylem a csúcs setupokat (doom eternalt pl ki tudtam pörgetni pár framedroppal), azon kívül néha videót vágok, amúgy képszerkesztés, photoshop, lightroom, adobe termékcsalád.A kérdésem az lenne, hogy szerintetek megéri még venni bele 2x8gb ramot (ha lekezeli a lap, még nem néztem utána), vagy cserélni a 2x8-at 2x16ra (gondolom ddr3 ramok már viszonylag szotyiért mennek), vagy inkább kivárni kicsit, ezt elajándékozni rokonságon belül és inkább venni egy hasonló kaliberű valamit csak újabb cuccokból összerakva?
mod: Az még plusz info, hogy gondolkoztam azon is, hogy játékot telibe leszarom, majd beszerzek rá konzolt és jövőre váltok inkább egy macbookra, ami jó fotószerkesztésre és akkor megvagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fél konfigurációk
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest