- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Sebaj Fóbiás #59336 üzenetére
Pedig vannak már 5 év garis lapok is...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Na, beállítottam a házventiket, most 40 fok alatt állnak, aztán 60 foknál már 100%-on forognak. Remélem, így már játék alatt is hűtenek majd maguktól is, nem kell a Fan XPert-ből kapcsolgatni, ha befűt a VGA.
(#59342) Sebaj Fóbiás
Milyen méretben gondolja az úr?[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Sebaj Fóbiás #59344 üzenetére
ASUS Gryphon?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Sebaj Fóbiás #59353 üzenetére
Nem ajánlok rosszat, ha visszanézed a topikban, láthatod, mennyit agyaltam rajta, de végül nekem is Gryphonom lett.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz bluyoo #59403 üzenetére
Magam sem kedvelem annyira ezeket a lapokat, de azért a röhejes neveken és a sárkányos baromságokon túl azért vannak előnyeik, extráik ezeknek a lapoknak.
Igen, ezt elismerem, csak nekem tényleg nem az eseteim, főleg az MSI meg az ASRock foglalkozott eddig ezzel, de nyilvánvalóan van réteg, akinek ez fontos.
Ugyanakkor én is kétlem, hogy ROG lap lenne. Maximum ROG-jellegű.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz gerenda110 #59421 üzenetére
Hogy a viharba ne érné meg...
A Gryphon azért elég komoly lap...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A Gryphonon van egy ASST_FAN hely, az csak 3 pines, de attól még lehet rákötni egy házventit és vélhetően a lap is érzékeli, ugye?
A másik 3 CHA_FAN és a CPU_FAN világos.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #59576 üzenetére
Köszönöm, igen, tudom, de szerintem meghajt mást is, elvégre nem fogja tudni, pontosan milyen venti az.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ma ismét szét kellett szednem a masinát, hogy beszereljem a 4. ventit hátra.
Érdekesség, hogy a Fan XPert elsőre nem ismerte fel teljesen az új ventit, fel tudta pörgetni, de nem lehetett a görbét állítani, illetve az auto-stop sem működött, kellett egy automata thermal tuning a szoftverből, hogy életre keljen.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Sebaj Fóbiás #59593 üzenetére
Nagyon szívesen, használd egészséggel. Pakold tele a jövendőbeli házat ventikkel, hadd dolgozzon a Fan XPert.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz bluyoo #59889 üzenetére
És igen előreláthatólag a Z97-es lapok, egy egyszerű UEFI frissítéssel kezelni fogják a Broadwell processzorokat. De előtte ugye még jönnek a Devil's Canyon processzorok ....
Azt hittem, az nem a Hasi refresh.
Sebaj, akkor majd jövőre megveszem a használt Z97-es lapot SRII kollégától.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Sebaj Fóbiás #59987 üzenetére
Én felkaptam a fejem.
Én is a Gryphon mellé tettem hangkártyát, ASUS Xonar DGX-et, de ezek tudnak előlapi kivezetést.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Frissült az összefoglaló, lessetek rá!
(#60023) Sebaj Fóbiás
Te is gomba vagy, mint anytime.
A gombákkal mindig csak a baj van.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz bluyoo #60045 üzenetére
Jaj, fejezzétek már be az offolást!
Beszélnétek inkább az alaplapokról, ott bezzeg nem vagytok ilyen kreatívak.
blujó már évek óta mondogatja magának, hogy jó az az összetákolt őskövület Z77, anytime minden pénzét arra költi, hogy a szobában ablakok helyett is monitorok legyenek, Sebaj Tóbiás meg audiókábel fóbiás, és kitalál mindent, hogy valamelyik alkatrészt hibáztassa.
Remélem, mindenkit kiosztottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest