Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
-
talpas
aktív tag
Nekem akasztom rá a jelzőt a Suzuki sofőrjére, de aki képes akkora hosszú fékutat hagyni mint a mai nap m3 késő délután láttam Gödöllő lehajtó háááááát az nem tehetett mást mint aludt. Elfogadom a munkásjáratoknak be kell érni reggel, aztán meg haza (is kellene jutni). De az Opel kombi (szintén melós járat) aminek hátulról nekiment a Suzi hát az ott a küszöbtől kezdve a kettérogyott autó képét mutatta. Azt akarom csak ezzel mondani, hogy a legalább 5 éve ablaktörlést sem kapott autóval száz fölött lavírozó könnyű kis kasznival megpakolva munkásokkal, tiszta életveszély önmagukra és másokra. Aztán szomorú az ahogy a kivénhedt öreg tranzitok szintén melósokkal és nagy koromfüstöt eregetve sietnek haza. A másik igen veszélyes idióta öngyilkosjelölt mikor száz fölött a semmi kis laprugós, pattogós utánfutóval megy mindenkit megelőzve 120-at is . Nos ha látott már valaki belóduló utánfutót az autót is magával rántva az sejti mit írtam. Emberek könyörgöm érjetek haza épségben, 15 perccel később
"Veled, Uram, de nélküled..."
-
titán
https://www.youtube.com/watch?v=lk969FC1kmg Jogsit elvenni örökre. Így jártál hülyegyerek.,
-
titán
válasz MasterMark #44707 üzenetére
Miért?
-
titán
válasz MasterMark #44709 üzenetére
Tehát nem azzal van probléma, aki a záróvonal, előzni tilos tábla és kijelölt gyalogos átkelőhely tábla+felfestés ellenére ott előz, hanem az is gond, hogy miért van ott buszmegálló. Értem.
-
titán
válasz MasterMark #44711 üzenetére
Nem forgatok ki semmit. Én is azt írtam, hogy az is a probléma.
-
titán
válasz MasterMark #44713 üzenetére
Hagyjuk tényleg.
-
biker
nagyúr
teljesen szabályos, legalább 15 méterre van a gyalogátkelő. Előzni úgysem lehet, akkor mi baj történhet?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
proof88
addikt
Pontosan azért teszik oda a zebrát a megállóhely közelébe, hogy ha pl a túloldalon van dolgod, ne kelljen gyalog 200 métert sétálni a legközelebbi zebrához, hogy aztán visszafelé sétálj 200 métert, mindezt egyébként 10 méter távolság megtételéhez. Illetve ha nem előtte lenne a zebra, hanem mögötte, mi lenne amikor ellenkező irányból jön ugyanez az autó? Kb ugyanez.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz MasterMark #44718 üzenetére
-
MasterMark
titán
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
MasterMark
titán
-
Pickit3
aktív tag
-
Elemental
addikt
Az buszt nem a zebrán kerülte ki az autos. (mosolygó kacsintás)
-
talpas
aktív tag
válasz philoxenia #44720 üzenetére
Nem lakott terület, más szituáció, biztos gyalogosként nem mennék át míg el nem megy a bux. Neked ez ugyan az a szitu ha linkelted. Elfogadom, de nálam nem működne, még élni szeretnék.
[ Szerkesztve ]
"Veled, Uram, de nélküled..."
-
titán
Dehogy van, nálunk egy zebránál sincs kb.
-
Popes
őstag
Nem kötekedésnek szántam, viszont záróvonalon is kikerülheted csak kicsit hiányos a szabályozás és ha közben balesetet okozol akkor a záróvonal átlépésért is Zsanett lesz. LINK (hirtelen nem találtam jobbat de ha vezetsz biztosan belefutottál már pár szituba amikor kénytelen vagy átlépni a záróvonalat ha nem akarod még jobban akadályozni a forgalmat és nehezebbé tenni a saját és a mögötted állók dolgát)
Deus ex machina
-
biker
nagyúr
Bocsánat, de KIVÉVE buszmegállóban várakozó busz miatt felfestett záróvonal, erre rengeteg jó példa van, pl Pesti út végig, csak a buszmegállóknál van záróvonal.
Ugyanis különösen számítani kell a busz takarásából lelépő gyalogosra. Ebben az esetben nem alkalmazható a kikerülés engedése szabály, mivel forgalmi okból áll, nem műszaki okból!Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
titán
Mit kerülhetsz ki a záróvonal átlépésével? A műszaki hibás járművet max.
-------------------------
http://www.origo.hu/auto/20180412-megdobbento-video-okoska-nyomott-egy-satut-a-magyar-mentosok-elott-video.html Szépen belefékezett az idiótája.
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz customer114 #44736 üzenetére
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
dh66e
veterán
Sziasztok!
Volt már?jah látom vót....Bocsi!
[ Szerkesztve ]
-
talpas
aktív tag
-
mephi666
nagyúr
válasz talpas #44739 üzenetére
amúgy figyelitek, hogy a záróvonal nyitott volt felőle? ahol a busz megállt, onnantól nem szabad már átlépni, de mögötte még válthatott sávot és visszasorolt "szépen" a busz elé... gyalogosnak pedig megadta az elsőbbséget... nincs itt különösebb probléma, max annyi, hogy nem sorolt vissza teljesen a sávjába (meg hogy már kezdett mozogni a busz, amikor besorolt elé... nem lehet hallani, hogy a busz jelezte-e az elindulási szándékát, csak azt hogy már dudál... könnyen lehet, hogy kikerülésnek indult az egész, amiből előzés lett... de még a zebra előtt... ennél sokkal durvább eseteket is látni minden nap: pl. zebrán előznek, amikor már a gyalogos majdnem felénél jár...)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
komolyan nem látom a táblát, pedig visszanéztem most párszor... (ja most meglett, csak kitakarta az óriáslogó) mellesleg ha áll a busz, akkor nem is előzésnek minősül a jelenet, hanem kikerülésnek, amit meg is tehet az autó, mivel szaggatott a záróvonal a buszmegálló mellett végig... pl látja a fekete autót vezető, hogy megáll a busz, szemből tiszta, indexel és elkezdi kikerülni, de a busz is indulna tovább szinte azonnal (nézzétek meg: 6 másodpercig állt összesen) és így előzés lett a dologból... szerencsére gond nélkül meg tudott állni, így nem lett baj... az más kérdés, hogy magától figyelt-e, vagy kellett a dudaszó figyelemfelhívásnak... megadta az elsőbbséget, de már kb mindenki ásná a sírját, ami szvsz túlzás... nagyobb gáz az is, hogy itt a városban van hogy várakozunk babakocsival, túlsó sávban megáll már a sor, de az oldalunkon még elhúznak páran... nyugodt ember vagyok, de az ilyeneknek szoktam már szólni pár szépet és mutatom a nemzetközi jelzést is ezt nagyobb tahóságnak tartom, mint ami itt volt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Pickit3
aktív tag
válasz mephi666 #44747 üzenetére
Ehh... túlgondolod, előzni tilos tábla + záróvonal. Hiába van az ellentétes sávban szaggatott az nem a Juke-ra vonatkozik hanem a szembejövőre. Ha ilyen helyen előzni akarsz akkor még a záróvonal előtt kell befejezned vagy visszahúzódsz. Mellesleg szerintem ez nem akadály, hogy kikerülje bárki. 6mp-re nem tud megállni, hogy elinduljon a busz, de utána másfél percet áll a piros lámpánál.
Amúgy meg nem volt valami kresz módosítás, hogy a sávban megálló buszt nem szabad megelőzni a figyelmetlen leszállók miatt akik átrohannak az úton? Pl ilyen esetekre. Javítsatok ki ha tévedek. -
FF23
senior tag
válasz mephi666 #44747 üzenetére
"...mivel szaggatott a záróvonal a buszmegálló mellett végig..."
-Nem végig, csak két csíkig, ami alatt nem tudod befejezni a manővert. A két csík előtti és utáni út területére, ebből az irányból a kereszteződés végéig, a záróvonal és az előzni tilos érvényes.
- Záróvonalat meg csak a tartósan ott levő akadály miatt lépheted át. A buszmegállóban megálló busz pedig nem ilyen.[ Szerkesztve ]
RT-AX58U v1
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SkyShowtime
- Windows 11
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest