Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz Pickit3 #44748 üzenetére
erre gondolsz?
"párhuzamos közlekedésre alkalmatlan úton tilos elhaladni a gyermekszállító autóbuszok mellett az utasok be- és kiszállásának ideje alatt, melyre a busz vészvillogóval kell figyelmeztesse a közlekedőket" (plusz van még direkt erre sárga tábla, amit el kell helyezni a járművön)
a videóban kicsit másról volt szó: szemből érkezett a kamion, nem volt szó előzésről... a sofőr+fékrendszer viszont jól vizsgázott... hasonló helyzet volt felénk is kb 15éve, csak ott nem volt szerencsés az iskolás gyerek... úgy gondolta, hogy sötétben átfut a busz mögül keresztben a főúton, ahol érkezett valaki 90es tempóval és elcsapta
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz mephi666 #44743 üzenetére
amúgy ha jobban megnézed [link] az a kettő darab szaggatott (mert nem végig van, a kép legalján látszania kellene a szaggatott folytatásának, ha folyton szaggatott lenne, de annak SEMMI értelme, hogy záróvonal és mindkét oldalon szaggatott!
Az a kettő vonal a megálló elején lévő autó kijáró miatt van ott, hogy a lakó 50.000Ft-os csekk nélkül kifordulhasson balra, ne csak jobbra!
Szó nincs szaggatott vonalról a záró mellett, csak egy megnyitásról azon a kis szakaszonDe továbbra is, a záróvonal kezdetéig kell befejezni a manővert!
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
titán
https://www.youtube.com/watch?v=2lnYOlUnsWI
Már csak az a kérdés, a rendőr miért hagyta ott.
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz MasterMark #44758 üzenetére
én is így gondolom, csak nem látom értelmét élt már, vagy járt már amerikában? nem tudom. kíváncsi vagyok, hogy életképes magyarként mennyivel van felsőbb szinten, mint ők, vagy akármelyik embertársunk a bolygón, hogy ilyen semmitmondó hozzászólásokra fanyalodik, node nem is értem, miért írom le ide ezt.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
ADAM1337
nagyúr
Jártam, és semmin se lepődők meg ami ott történik.
De ez egyszerű paraszt logika, hogy a rendőr jeep aki kikerülte beállhatott volna levédeni, igaz a videó elején nem látszódik az előtte lévő szakasz, de ha ennyire veszélyes egy szirénázó rendőrt azért észrevesznek ilyen látási viszonyoknál. -
Pickit3
aktív tag
-
rushty
őstag
-
tsiga18
tag
-
kerxy
senior tag
Ez nem tudom komoly -e?? http://www.automotor.hu/extra/belathatatlan-szakadek-leszakado-ut-vizeses-mernel-itt-vezetni-video/
-
FF23
senior tag
És milyen unottan ücsörögnek az utasok.
Van egy bolíviai indián ismerősöm, aki fiatal korában sokszor utazott a Camino de la Muerte-n, busszal, teherautóval, és teljesen természetes volt, nem izgulta szét magát. Majd jó pár év európai lét után elvitte a magyar nőjét bolíviai körbenézésre. Akkor már jobban átlátta, hogy indulás előtt a sofőrök miért üvöltetik a zenét tökig befüvezve, és miután a szőke csaja is elkezdett kékülni és sikongatni a busz gumijai láttán...Inkább lemondtak a kalandról.RT-AX58U v1
-
Zolás
addikt
Volt hozzá szerencsém, Olaszországban, ráadásul terelés is volt, meg szűkítés. Élmény volt elmenni a végéig, hogy ne duguljon be az egész.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
titán
Nem tudom volt-e már:
A kérdés természetesen az áthaladási sorrend és miért.
-
dh66e
veterán
válasz Chris Kiki #44781 üzenetére
Igen ha a lámpát vesszük alapul,de ez az egész értelmetlen mert ilyen kereszteződés szerintem nincs a világon sehol .
-
nagyúr
Azért értelmetlen kicsit a feladvány, mert egyszerre van lámpa és táblázás, amik egymásnak némileg ellentmondanak. Helyesebben ilyen esetben a lámpa szabja meg az elsőbbségi sorrendet, és ha az nem működik, vagy sárgán villog, akkor jönnek a táblák és a kanyarodó főút elsőbbsége. Tehát hiába kanyarodó főút, nem a főúton haladóknak van elsőbbsége, hanem akinek zöld jelzése van. Erre utal, hogy a főútvonalon érkezők a másik oldalról pirosat kaptak. Itt tehát az autó megy át először telizöldön egyenesen, utána a busz, mivel kanyarodik - tehát amíg lámpa van, nem számít, hogy a busz főútvonalon halad-e.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
biker
nagyúr
Szerintem ilyen nem jöhet létre, ez kivetítve olyan, mintha minden irányból zöld lenne.
így telizöld van a kanyarodó főútvonalnak, onnan egyenesen (nagy ív jobbra igazából) és jobbra kis ívben, meg telizöld a lenti autónak, balra nagy ívben, egyenesen (balra kis ívben igazából) és jobbra kis ívben.Meglepne, ha ez valós helyzet lenne.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
nagyúr
Nem illik egy fél mondatot kiragadni a kontextusából, és arra reagálni,.Nem azt mondtam, hogy "azért értelmetlen kicsit a feladvány, mert egyszerre van lámpa és tábla".
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Forgalomszervezési szempontból lehet értelme, de nem túl elterjedt megoldás, mivel jellemzően a nagyobb forgalmú utakat jelölik főútnak, így a forgalomszervezést önmagában megoldja az utak alárendeltségi viszonya.
-
nagyúr
44792-ben leírtam, hogy miért nincs sok értelme ennek a megoldásnak. Feladványnak érdekes, de nem életszerű. Nyilván ezért lett belőle érdekes feladvány.
44788-ban pedig, ha továbbolvasol, leírtam a megoldást is.
Szerk. 44797-re: nos, akkor csak félreérthető volt a szóhasználatom. Szerencsésebb lett volna az "egymásnak némiképp ellentmondanak" kifejezés helyett "egymásnak látszólag ellentmondanak".
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SkyShowtime
- Windows 11
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest