Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz polonic #3926 üzenetére
"Kitöröltem a onedrive-ról a fájlt, újra felmásoltam, újra megosztottam. Ez sem segített."
Az első ötletem nekem is ez lett volna, hát akkor talán azt OneDrive-on belül másold le a dokumentumot és hátha? Csak ez az egy fájl bajos, vagy mással sem működik a megosztás, szerkesztés? Biztos van szerkesztési joga? Onedrive kliens szinkronizálás rendben? Nem tudom mi lehet ez. Egyszer volt nekem is hasonló, mire nézelődni kezdtem magától meg is javult.
-
törölt tag
válasz liszi70 #3927 üzenetére
"Meg akkor ez mi?"
Amit bemásoltál az is azt írja hozzáférhet admin."private by default" privát alapból, de nem mindig
"without steps outlined below" extra lépésekkel admin csinál magának jogotMég olvasd el a folytatást is. Vagy direktben MS oldalán, előttem linkelve zolee001 által.
Ezért nem jó ötlet ebay-ről olyan cégeknek szánt volume 5 dolcsis kulcsot venni ahol az eladó még írja is "használati utasításnál" ne a saját MS fiókoddal akard használni, hanem majd szépen ő küldi a szükséges login adatokat. Ahol kegyesen odaírják 10 dolcsiért már választhatsz user nevet is a random kapott email helyett, annál is beleláthat és akár törölheti az egész hóbelevancot.
Azt nem tudjuk pontosan mit beszéltél ügyfélszolgálattal, általában minden szolgáltatónál alapvetően ami le van írva pontosan > amit beszélnek. Pár hete mobilszolgáltatónál azt tekintettem vonatkozónak ami a képernyőn és szerződésben szerepelt, nem amit az egy hónapja kezdett értékesítő véletlenül elnézett milyen csomag is milyen kedvezménnyel összevonva meddig is. Persze van olyan eset is amikor az írott dologgal nem kell törődni pl. 5 milliárdos villanyszámlát kiküldenek gebaszból, tudni elsőre is az kamu. Az emberi természet a másik végletet nem mindenki kamunak látja, hanem örül olcsón megoldható okosba'. Én nem hiszem el az 5 milliárdos villanyszámlát se és azt se random 100% pozitív visszajelzés®™ ebay csávó egyszeri 5 dollárért ad tuti legális lifetime Office Pro Plus 365 csomagot minden programmal és 5 TB tuti nem lát bele tárhellyel. Mesének érdekes csak.
-
törölt tag
Nincs a Microsoftnak lifetime, örök O365 terméke. Havi vagy éves előfizetés van. Amivel találkoztál olyan eset, jellemzően fejlesztőknek szánt MSDN, vállalati Volume kulcsokat árulnak illegálisan. Nem véletlenül írják oda a hirdetésbe, hogy ők adnak fiók belépési emailt és a support annyit jelent a neppertől kérdezhetsz ebay üzenetben a gari pedig gondolom annyit ha a Microsoft letiltja, adnak másikat
cigam: kellene külön egy Windows és Office kulcsos topik, mert mindkét topikban csak önismétlődik a téma ezerszer, főleg amikor a nepperek feladnak egy újsághirdetést hogy egy mirelit pizza áráért fullos Pro kulcsokat lehet venni, pedig a topik főtémájának annak kellene lenni, hogy segítsetek Excelben melyik függvényt használjam adott feladathoz
-
törölt tag
válasz kw3v865 #3767 üzenetére
Lehetséges. A konkrét link ajánlat is jó. Én a Black Friday akciót várom, tavaly Mediamarktban 10K volt egy év O365 Personal.
Itt a vita arról folyt, hogy egyesek szerint teljesen tuti pl. az otthoni és üzleti használatra szánt fullos Office Professional Plus százszor olcsóbban 3 euróért apróhirdetésről és miután kiderül kereskedelmi forgalomban nem kapható MSDN kulcsról van szó akkor is megmagyarázzák egyesek így is tuti legális mert "MS hagyja".
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz liszi70 #3755 üzenetére
"másrészt senki nem beszélt (különösen én nem) LOPOTT kulcsokról! Az más kategória"
Nem beszéltél MSDN-ről? Tényleg? Akkor miért reagáltál több hsz-re az elméleteiddel és feltételezéseiddel ahol arról volt szó? Honnan is indult a téma? Mihez is szóltál hozzá?
Röviden hadolválsz jobbra balra, bővebben merqree 3691-ben leírta az olcsón vett kulcsáról MS ügyfélszolgálaton kiderült MSDN fejlesztői kulcs volt, mivel az kereskedelmi forgalomban nem kapható azt jelenti lopott, 3705-ben ezt elismételte és te arra kezdted el az elméleteidet 3706-ban, aztán cigam 3707-ben ismét felhívta a figyelmedet MSDN-re, te csak folytattad a kitalációdat, 3708-ban zolee001 ismét beidézett egy esetet ahol kiderült MSDN lopott kulcs volt és azért lőtték le, te ismét csak tereltél és hadováltál aztán 3745-ben álcsodálkoztál hol írja az előkapart EU bírósági döntés az MSDN kivételt, persze ismét nem fogtad fel zolee001 3751 válaszát hogy az MSDN kulcs kereskedelmi forgalomba NEM hozható, ergo nem vonatkozhat rá az uniós kiskereskedelmi ítélet ami egyébként nagyjából arról szól EU-ban Jóska eladja a laptopját Pistának akkor átadhatja a szoftvert is, illetve kidobandó céges gépparkról szabályosan leválasztani megengedik mert egyszer már legálisan ki lett fizetve. (kíváncsi lennék egyáltalán olvastad-e az MSDN EULA-t vagy a hivatkozott EU döntést)
Természetesen jogodban áll butának lenni, látjuk nem megy sem az olvasás, sem a szövegértelmezés, csak ne fárassz másokat. Megnéznélek ha aprós-ebayes nagyipari MSDN kulcs nepper lennél mit izzadnál a bíróságon nyökögve amikor kiderül amire pampogva hivatkozol rád nem érvényes és rosszul tudtad a helyzetet.
Megnézném ebay-es majd a nepper ad belépési emailt a lifetime Office Professional Plus 5 TB tárhely című sztorinál a cuccaid közt turkálnak admin jogokkal tudtod nélkül. (ezt technikailag nem tudom lehetséges-e, más írta a fórumban, én nem tudom biztosan)
Megnézném ha ilyen biztos vagy a dolgodban a goodoffer és társai oldalról vett pár eurós Windows Pro és Office Professional Plus-od aktiválását ellenőrizteted MS-nél hogy mégis honnan származik valójában ahogy pl. merqree tette. Tudjuk te vagány vagy, már írtad na és ha letiltják akkor is megérte két évig működött. Érdekes ilyenkor ez az érved és nem az hogy akkor szerinted jogtalanul tiltják le a szerinted legális kulcsot. Ha olyan tuti miért az a megoldásod, hogy veszel két euróért másikat, hiszen ha minden rendben szerinted akkor mehetnél jogos panaszra Straßburgba, nem?Újra megjegyzem felőlem használj amilyet akarsz, nyugodtan vegyél aluljárós százszor olcsóbb Rolexet is ha azt hiszed eredeti, nem moralizálok a kamu kulcs egy fokkal jobb eset a KMS warez vérpistike tört cuccnál, magánszemélynek jogi baja nem is nagyon lehet belőle, de ne meséld már be másoknak a te hasból írt elméleteidet. Még annyit se sikerül felfognod MS-nek nem elsőszámú feladata minden MSDN kulcsot ellenőrizni, nem attól lesz legális mert bevette a gép X ideig. Az egész "MS hagyja" akkor szabad a vásár úgynevezett érved egy baromság. Nincs olyan a jogban, hogy szerződés felett áll hallgatólagos beleegyezésével és ilyen dumák amit képzelődsz. Azt is többször írod MS nem tiltja le a kulcsot. Dehogynem tiltja. Csak ingerküszöb és erőforrás mérlegeléssel. Így is tele a net vettem olcsó kulcsot és X idő után megadta magát írásokkal, itt is írták többen, akikhez te hozzászóltál csak azt nem akartad meglátni?
Brandolini törvénye érvényes rád:
The amount of energy required to refute bullshit is an order of magnitude larger than the amount required to produce it.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Felesleges magyaráznotok neki, nem olvas, nem értelmez szöveget, csak hajtogatja a vélt igazát a kitalációi alapján miért legális szerinte a lopott MSDN kulcs.
-
törölt tag
válasz liszi70 #3732 üzenetére
Írtak a többiek érveket, arról nem tehet senki számodra szerződési feltételeknél többet ér a saját képzelőerőd. Ha nem érted meg az érveket, arról mi nem tehetünk.
"ms hagyja és elfogadja"
"ms hallgatólagos beleegyezésével, kvázi engedélyével, sőt, tovább megyek, valószínűsíthető érdekében"És a többi elméleted, amit most nem idézek mert túl hosszú lenne, ezek csak a te feltételezéseid. Én nem hinném ez így igaz, esetleg van egy ingerküszöb náluk amikor még nem éri meg a vadászatra erőforrást biztosítani és max. hozzád nem jut el a híre amikor Redmondból lelövik a buhera lifetime Pro Plus MSDN kulcsokat, vagy ha olvassák is az emberek ezeket elintézik annyival egy darabig működött annyit megért valami magyarázkodás mindig van. Attól még, hogy működik egy ideig az még nem egyenlő jogtiszta, szintén lényegtelen a jogtisztaság szempontjából az aprós eladó értékelése és egyebek.
Attól mert a Tesco nem hív rendőrt a mozgáskorlátozott helyen szabálytalanul parkoló kopaszaudisvállalkozóúrra, még nem szabályos a dolog.
A gyorshajtók érve lehetne ez: ha 130 a megengedett, miért tud a kocsi 230-cal menni? A gyár hagyja! Vicces lenne rendőrnek mondani az Audi hallgatólagos beleegyezésével, kvázi engedélyével és valószínűsíthető érdekében száguldozott, sőt ingyen reklámozza a terméküket a híradóbanMivel a többség nem okosba' oldja meg, még nem tartanak ott Redmondban nagyon komolyan üldözzék a szürke kulcsokat. Az Office üzletág mindig szépen alakul. A consumer O365 is.
Az elméleteiden kívül neked nem sikerült előrukkolni valami meggyőzővel. Nem azért nem reagáltak már a többiek, mert jó érveket írtál, hanem látták felesleges folytatni. Ugyanerre jutottam most én is.
Közelednek a Black Friday akciók, majd figyelni kell talán lesz valahol jó akció. Tavaly úgy emlékszem a Mediamarktban volt egyszemélyes O365 a szokásos évi 20 ezer helyett féláron! Talán lesz idén is.
-
törölt tag
válasz liszi70 #3729 üzenetére
Nem nyert, inkább nálad van ilyen probléma, hiszen cigam és Kovindinka érveire nem tudtál válaszolni érdemben, csak a hadoválást folytattad. Engem nem zavar olcsón szerzett kulcsot használ valaki, viszont ne magyarázzák már az MSDN féle Professional Plus pár euróért azért legális mert "ms hagyja". A hagyományos Office-nál még nagy kára nem lesz usernek, max. lelövik a kulcsát, viszont a felhősnél ciki lehet más is belelát esetleg. Az ilyenek a kedvenceim ebayen párszáz forintért lifetime O365 minden programmal, több TB tárhellyel [link] saját emaillel nem is lehet a fiókot csak amit ők adnak, tényleg tuti tiszta ügy
-
törölt tag
válasz instantwater #3297 üzenetére
Dehogy lát bele, szépen is néznénk ki. Mindenkinek megvan a saját fiókja és 1 TB tárhelye.
-
törölt tag
válasz instantwater #3287 üzenetére
Ez érdekes kérdés, mert a magyar Office oldal teljesen mást mond az angolhoz képest, a magyar kifejezetten csak háztartásban élő személyekről beszél, az angol honlap ellenben kifejezetten jelzi bárkivel megoszthatod családon kívül is:
Magyar: Az Office 365-előfizetés kezelése
Megoszthatom az előfizetésemet a háztartásomban élő személyekkel? Ha az Office 365 Otthoni verzióra szóló aktív előfizetéssel rendelkezik, megoszthatja azt akár öt személlyel is a háztartásban.How to share your Office 365 Home subscription benefit with others
You can share your subscription with up to five other people. Those people can be anyone—within your family or outside of it.
(Megoszthatod az előfizetésed akár öt másik személlyel is. Bárki lehet az, családtag vagy családon kívüli személy.)Szerintem használd nyugodtan ahogy akarod, egyrészt kutya sem ellenőrzi, másrészt látod milyen ellentmondásosak.
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #3155 üzenetére
Mint bármilyen más online havi előfizetésnél pl. Spotify, Netflix.
Tegyük fel most előfizetsz havi díjasra. Minden hónapban vonja azt a 2-3 ezer forintot attól függően melyik csomagot választod. Aztán az office.com előfizetések kezelése résznél lemondod három nyári hónapra, az utolsó kifizetett hónap lejártával csak fájlokat megnyitni tudsz, szerkeszteni nem és a OneDrive tárhelyre sem tudsz új fájlt feltölteni. Később újra fizetsz amikor akarsz és a programok újra teljes funkciósak lesznek.
Aki folyamatosan használja: fizessen elő egyben egész évre azzal spórol
Akinek csak időszakosan kell: válassza a havi díjas megoldást -
törölt tag
válasz #93794560 #3152 üzenetére
Office 365 otthoni csomagok ára: előfizetéses mindig a legújabb verziót használhatod, OneDrive tárhely (5 személyes csomagnál 5x1 TB, egyszemélyesnél 1 TB méretű), havi 60 perc Skype hívás
Office 2016 otthoni egyszeri 45 ezer Ft: hagyományos licence erre a verzióra, de nem tudsz fele frissíteni az új Office 2019 verzióra, nincs tárhely
Számold ki magadnak a szokásaidnak melyik felel meg. Valaki úgy csinálja hagyományosból minden másodikat veszi meg pl. Office 2013 után kihagyta a 2016-ot és most a 2019-et, másnak pedig az előfizetés jó ajánlat: mindig a legfrissebb programok és a OneDrive tárhely miatt, azzal a számítógép biztonsági mentése is megvan egy kalap alatt. Azt is lehet, havonta fizetni, pl. nyáron nem használod akkor csak évente 10 hónapot fizetsz ki, nem muszáj az éves előfizetés. Office 356 egy hónap ingyenes próba, éves előfizetéssel két hónapot spórolsz havi árhoz képest.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Disney PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 01. 17.)
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Bitdefender Internet Security 1 Year Plan for 1 Device
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest