Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Jelenleg a Godaddy-nél van az Office 365 előfizetésem, de több problémám van velük, főként az hogy árban is nagyon elszálltak. Év végével, amikor lejár, át szeretném vinni az MS-hez. Láttam róla videót, hogy aránylag egyszerű, bár nem értek hozzá, de szerintem ezt meg tudom majd csinálni.
Ami kérdésem lenne: a már meglévő emailjeimnek az exchange szerveren lőttek, vagy azokat is átviszi majd a migrálás? A gépen megvannak az outlookban, de féle attól, hogy az üres exchange szervert leszinkronizálja a váltás után, és eltűnnek az emailjeim. Valaki esetleg tudna ebben segíteni, hogy jól látom-e a dolgot, vagy homály?
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Gitáros topic
- OpenMediaVault
- Nők, nőügyek (18+)
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest