Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Jelenleg a Godaddy-nél van az Office 365 előfizetésem, de több problémám van velük, főként az hogy árban is nagyon elszálltak. Év végével, amikor lejár, át szeretném vinni az MS-hez. Láttam róla videót, hogy aránylag egyszerű, bár nem értek hozzá, de szerintem ezt meg tudom majd csinálni.
Ami kérdésem lenne: a már meglévő emailjeimnek az exchange szerveren lőttek, vagy azokat is átviszi majd a migrálás? A gépen megvannak az outlookban, de féle attól, hogy az üres exchange szervert leszinkronizálja a váltás után, és eltűnnek az emailjeim. Valaki esetleg tudna ebben segíteni, hogy jól látom-e a dolgot, vagy homály?
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- VPN topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- DCS World modulok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- SzoftverPremium.hu
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest