Hirdetés
-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
Quent1n #51950 üzenetére
Ne haragudj, de sehol nem írtam árat, hogy meddig mehet
Rámutattam egy kis kompaktra, ami iszonyat olcsó, de egy szóval sem mondtam, hogy az az árkategória érdekel. (Persze azért ragadjunk meg a realitás talaján. A cég területéről a gép soha nem fog kilépni.)
A külföldi rendelés sajnos nem játszik, mi több még az is meg van szabva, hogy honnan tudom beszerezni, ugyanis zárt céges beszerzési láncunk van. Így elsősorban az érdekel, hogy a feladatra megfeleljen. És kb az érdekel, hogy milyen típus az ami jó lesz.... Azt hogy honnan vesszük meg az már a beszerzési osztály feladata, nem az enyém
Tehát akkor a kérdés még ugyanaz.
"Munkafolyamatok dokumentálására vadászok olcsó kompakt gépet. Nem fogok a világ másik végéről fotózni semmit. Így a zoom maximum a makróknál jön szóba.
Feladata egy mérőszobán előforduló termékek dokumentálása (hogyan van felhelyezve méréshez), esetlegesen reklamációk kezeléséhez (makró egy furatról, repedésről, sérülésről).
Saját akkus modell lenne a legjobb, akkor nem kellene töltőt venni meg aksikat, amit aztán mások elkunyerálhatnak. Fémházas (némileg behatásoknak ellenálló modell) előnyben. De az ellenkezőjéről is meggyőzhető vagyok."Köszönöm segítségeteket előre is
-
creation
senior tag
-
creation
senior tag
Szervusztok.
Munkafolyamatok dokumentálására vadászok olcsó kompakt gépet. Nem fogok a világ másik végéről fotózni semmit. Így a zoom maximum a makróknál jön szóba.
Feladata egy mérőszobán előforduló termékek dokumentálása (hogyan van felhelyezve méréshez), esetlegesen reklamációk kezeléséhez (makró egy furatról, repedésről, sérülésről).
Saját akkus modell lenne a legjobb, akkor nem kellene töltőt venni meg aksikat, amit aztán mások elkunyerálhatnak.
Fémházas (némileg behatásoknak ellenálló modell) előnyben. De az ellenkezőjéről is meggyőzhető vagyok.
Esetleg ez?
Köszönöm segítségeteket előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Yettel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- Helios 44M-4 2/58 (Nikon F) eladó!
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív + tartozékok + Sigma 30 mm f1.4 felárért.
- UTOLSÓ ÁR, NÉHÁNY NAPIG! Nikon D750 + MEIKE markolat + 3 akkumulátor, újszerű állapotban, dobozában!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest