Hirdetés
-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
[Lama hozzaszolas, sok turelem ON]
Multkor ajanlottatok nekem 100-ig a Pana LX7 tipust, illetve ha esetleg megszaladna a keret akkor a Fuji X30-at. A ketto kozott kb 35-40 ropi a kulonbseg (ujonnan).
Tudnatok irni par pro-kontra ervet? Sokat hasznalnam en is belterben gyerekfotozasra, egyszerubb videozasra (gugyoges felvetele, elso lepesek, ilyesmi, semmi komolyabb)
Annyit sikerult felfognom hogy az X30 szenzora nagyobb, ezert jobb, viszont az LX7 fenyerosebb, amivel jobb kepek keszithetok belterben. Viszont ezek nekem csak nyers adatok, a gyakorlatban nem tudom osszehasonlitani, hogy mi az hogy f/1,4 es f/2,0...
X30-ban van wifi: ami mire is jo nekem? (Pl nem kell madzaggal osszekotni a geppel, hogy lementsem a kepeket? Vagy esetleg wifin keresztul ki tudom rakni a kepeket okostevere/tabletre?)
[Lama OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- OLED monitor topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában, Canon ET-54B napellenzővel
- Fotó állvány eladó
- UTOLSÓ ÁR, NÉHÁNY NAPIG! Nikon D750 + MEIKE markolat + 3 akkumulátor, újszerű állapotban, dobozában!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest