Hirdetés
-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
válasz
kuta83ed #51844 üzenetére
Akármennyire is friss és drága gép a G7x mégis viszonylag jó ára van. Tudásba a Sony RX100 MKII, illetve III állnak hozzá, de mindkettő drágább és nem minden szempontból jobb gépek. Folyamatos AF-el (ami ugye a mozgó dolgok követéséhez kell) jpg-be 4.4 képet tud lőni másodpercenként, ami szerintem egész jó. Sajnos a RAW készítés sebessége elég alacsony (1.4 fps) de szerintem még így is egész jó gép. Táncot fotóztam már vele és simán jó volt.
Lett pár életlen kép de elenyésző mennyiségű.
Én tudom ajánlani, ha rászánod a zsét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Battlefield 2042
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ZEISS Batis 40mm F2.0 Sony E
- UTOLSÓ ÁR, NÉHÁNY NAPIG! Nikon D750 + MEIKE markolat + 3 akkumulátor, újszerű állapotban, dobozában!
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában, Canon ET-54B napellenzővel
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- SzoftverPremium.hu
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest