-
IT café
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
-
(rögzített hozzászólás)
Az a baj (mármint az off megállítása szempontjából), hogy dolgozom. Nem tudok figyelni a topikra úgy, mint kellene.
Pontosabban ha nem kellene, az lenne a jó, de kell, mert mérhetetlenül sok az off.
Holnaptól nem csak offba teszem a nem ideillő hozzászólásokat, hanem törlöm is, ha felnézek és lesznek -bár jó lenne, ha nem kellene így tennem.Szóval már többször kértem, most ismét megtenném: ne offoljatok, pláne ne több hozzászóláson át (pár még nyilván beleférhet), hanem használjátok, legyetek szívesek a
↘️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️↙️
➡️ Milyen okostelefont vegyek? OFF topik-ot! ⬅️
↗️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️↖️Köszi, ha figyeltek erre!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sponkli
csendes tag
Ha valahonnan rendelek az BIZTOS hogy NEM a partnero gsm lesz
Szidják mindenhol mint a bokrot hogy a garancia l***szt sem ér és általában a készülékek hibásak vagy olyat is hallottam hogy bontott doboz volt vagy a füles nem jól szól vagy teljesen nem szól és sz*rtak az egészre.
Itt egy link hogy milyen bolt ez a partnero gsm: [vélemények]Nos azért kösz a tanácsot!
[ Szerkesztve ]
-
Sponkli
csendes tag
Sziasztok!
3 készülékről szeretnék véleményeket kérni tőletek!
Nokia Lumia 620 (39 900 Ft Gsm Star)
Sony Xperia M (34 900 Ft Gsm Star)
Sony Xperia L (42 900 Ft Gsm Star)Mind a 3 készülék nagyon tetszik és amire én használnám arra bőven elég lenne mind a 3 (netezés, facebook, zenehallgatás, és néha fényképezés, meg persze telefonálás)
Ezért kérem tanácsotokat hogy melyiket érdemes megvenni. Még afelől is szeretnék kérdezni hogy jó bolt-e mert hallottam vagyis olvastam hogy jó bolt jóra értékelik de mivel árukeresőn nincs ott mellete hogy megbízható (én csak "pipás" boltnak nevezem) ezért szkeptikus vagyok vele szemben.
Előre is köszönöm a választ/válaszokat!
-
Sponkli
csendes tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne hozzátok!
1. Aki szegedi az tudna-e nekem olyan mobiltelefon/gsm boltot mondani ahol sok telefont lehet kapni és nem vészes áron vagy marad a mediamarkt meg az ilyen nagyobb elektronikai szaküzletek! Mert rendelném én pesti boltból is csak hát mivel szegedi vagyok így a garancia miatt most küldözgetnem kéne oda-vissza ami plusz költség nekem!
2. A 2. kérdésem az lenne hogy milyen telefont tudnátok ajánlani elsősorban zenehallgatásra (ami napi 3-4 órát ölelne fel) tehát az akksi ne legyen gatya és a hangzása sem olyan érzés mintha egy krumplival hallgatnám A zenét! Nézegettem a kínálatot és láttam az új htc-knek vagy ez a beats chip vagy mi... De mivel nem éppen a legolcsóbb alternatíva a htc mint márka ezért kérdeznélek titeket hogy mit-hogy-merre? De ha minden kötél szakad akkor a htc nem rossz ,márka akkor azt venném!
Előre is köszi a válaszokat, és remélem nem zavartalak titeket!
-
Sponkli
csendes tag
Sziasztok!
Nézegettem a wp-s készülékek felhozatalát és rábukkantam a lumia 630-ra ami nagyon megtetszett jó színekben lehet kapni ami igazából teljesen felesleges információ de gondoltam megosztom.
Nos a mediamart-ban lehet kapni a dual simeset 48.000 ért az emag-on lehet kapni a simát 45-ért és mivel nem használom ki a dual simet ezért azt gondolom hogy az emag-osat érdemes megvenni. DE a garancia miatt gondolom hogy a media-sat lenne célszerű megvenni mivel szegedi vagyok és ezáltal plusz költség lenne ha nekem még vissza kellene küldenem. Emiatt fordulok hozzátok hogy melyiket válasszam meg, hogy egyáltalán érdemes-e megvenni!
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Sponkli
csendes tag
Sziasztok!
Telefont keresek max 30.000 Ft.ig! Független kellene,és csak új érdekel!
Amit szeretnék hogy tudjak rajta zenét hallgatni néhány játékot vigyen laggmentesen és persze telefonálni lehessen veleWi-fi is persze legyen benne. Ja és elsősorban androidos érdekel!
Miket tudnátok ajánlani ebben az árfekvésben?[ Szerkesztve ]
-
Sponkli
csendes tag
Sziasztok!
Mivel új vagyok az oldalon ezért nem láttam ilyesféle topikot hogy megbízható gsm boltok vagy ilyesmi. (Ha tévedek akkor bocsi) Nos lenne ez a bolt [link] és erről szeretném kikérni a véleményeteket! Mivel hallotam ezt is azt is ezért inkább olyanokhoz fordulok akiknek adok a véleményükre!
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos cigaretta 🔞
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok