- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- Mozilla Thunderbird
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Linux kezdőknek
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Tomi0703 #158701 üzenetére
S10 a biztos GMS támogatás miatt szerintem.
Lefty:
Mi 10T Lite -
-
MeGabee
senior tag
-
attilav2
őstag
válasz
Tomi0703 #85873 üzenetére
Ha nem akarsz buherálni akkor honor 4C.
Ha szereted cserélgetni a romokat akkor redmi
2 pro, a qualcomm chipset miatt több alternatív
rom elérhető rá, és a bootloadere alapból nyitott.
Ha elvagy a gyári rendszerrel akkor egyértelműen 4C.
Ennek is lehet a bootloaderét nyitni igaz kódot
kell rá kérni a huaweitől. Sajnos valószínű azonban
hogy a kirin chipset miatt nem lesznek rá alternatív romok. -
Ájvé
veterán
válasz
Tomi0703 #85873 üzenetére
Részben igazad van, de hardver mégis jobb a Redmi 2-ben és Honor 4c-ben, vagyis a 2 GB RAM nem mindegy. Jól jön a rendszer sebessége és gördülékenysége szempontjából, ha meg már 40-et kiadsz érte plusz 10k 2GB ramért (Redmi 2 Pro esetén 16GB ROM is adott) már igazán nem sok és megéri hosszú távon. Esetleg ha szempont a 4G akkor LG Spirit is ott van igaz csak 1GB RAM-al.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Tomi0703 #84654 üzenetére
Az E4g a vodánál sem kapható már sajna.
Van belőle független változat is csak az szerintem drágább lesz.
Szerintem rájöttek, hogy a telefonba szerelt soc még az M4 aqua-t is veszélyezteti olyan jól sikerült, az Antutuban is 32 ezer pont felett kap. Tulajdonképp csak az 1 giga ram ami a középkategória alján tartja. A kijelzője is egész jó lett még a nem túl magas felbontás ellenére is nagyon szép. -
-
Gery1987
őstag
válasz
Tomi0703 #38386 üzenetére
30 ezer körül megkapható talán a Huawei Y300 is ha olyan az akció, vagy kicsit emelni kell a limiten. Azt hiszem az vakus és értesítő LED-es. Meg kéne nézni azt is. Hirtelen jutott eszembe. Nem egy erőgép, de amire egy lánynak kell arra bőven jó lehet. Nézd meg az árát.
Milyen szolgáltatónál van a hugod? Ha a kártyás ár jó valahol megveszed kártyás csomagban max a kapott számot nem használod...ennyi.
Y300 független ára kb 40.000.-
Telekomnál: 41.000.-
Telenornál: 45.000.-
A Vodafone-nál nincs....hát pofátlan árak ezek.De tényleg milyen szolgáltatós kellene?
-
silvergod
őstag
válasz
Tomi0703 #36993 üzenetére
a lényeg ugye nem ezen van? Ne viccelj....Én is látom a táblázatból mi mikor jelent meg
P nem vennékaz már régi modell....így jó?quailstorm maradjunk inkább annyiban hogy aki elfogult az nem én vagyok....
ne röhögtess már hogy ennyire sz*r! ....amiket írsz az már félrevezetés,amit itt naponta meg is tesztek jó párszor!
Láttál már te rossz/pixeles kijelzőt? a galaxy mini ,mini2 stb kategória az gyenge...de nehogy már egy advance kijelzőt lehúzzunk arra a szintre!
tökmindegy hogy pentile vagy nem vagy hogy mennyi dpi...mit mutatnak a valóságban...az s3 szőrös kijelzője szintén félrevezetés... -
agabe
addikt
válasz
Tomi0703 #34195 üzenetére
hasznalt advance s jobb mint az uj y300-as, de a gari tenyleg legyen gyari.
(#34189) FabioeM:
Raadasul a telenorban vett nexus 4 is fuggetlen (tudod mas kartyaval is hasznalani), csak husegido van ra, de ha ugyis ott veszel telot, akkor azt vedd.(#34188) lenox:
Azzal kb 5 ora hasznalat jon ki egy feltoltessel...ennyit birnak a telok (van amelyik kevesebbet), de ha egy nap 2-3 orat hasznalod mindenfelere vegyesen, akkor a masodik nap vegen mar enni kerMinden csak a felhasznaloi szokasok fuggvenye (nomeg neha a hattarben akkuzabalo progike is), hogy hany nap alatt meriti le valaki az akksit.
-
Blackmirror
őstag
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Tomi0703 #32654 üzenetére
Ez így nem jó, mert semmit se adtál meg, se órajelet, se chipsetet, se fragment shader számot.
De azért tudom mire gondolsz.
Novathor U8500--> a legerősebb azok közül amit kinéztél.
Utána jön az MT6577, csak oda max qHD kijelzőt érdemes pakolni, 720p-n totál elvérzik.
Aztán az MSM8225, gyerekjáték belépő 2magos telóba.
Végül az MSM8255, ami régi, egymagos, béna OS-sel, kevés RAMmal. Igazából ez a nagyobb baj, ereje az van. -
silvergod
őstag
válasz
Tomi0703 #32633 üzenetére
de az...mivela JB annyira nincs optimalizálva rá, annyira kevés az 512mb neki hogy alig hittem el amikor nekem is 20-30mb körül volt szabad de olvastam olyat is hogy van akinél volt 14mb! is
a gyári FB kliens azért akadt rajta rendesen főleg hogy az sem a hibamentességéről híres.... -
silvergod
őstag
válasz
Tomi0703 #32594 üzenetére
"Az ára mocskosul csábító, és hát na, a hardver is mocskos jó ennyi pénzért".
A mondat első fele igaz,a második nagyon nagyon hamis
Anyukádnak főleg ne ajánlj ilyet,bár neki lehet megfelelne amire használja gondolom hétköznapokra kellene...
de inkább az ellenségednek ajánld fel..vagy még annak se -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Tomi0703 #32565 üzenetére
Ezek egyike se olyan jó játékra. Maximum az SGX531-et mondanám, de HD kijelzőre az gyenge. MALI-400 még bőven elég WVGA-ra (MP1-ben) Mondjuk az Adreno se rossz, visz az is játékot, csak kérdés milyen grafikán, és meddig még.
Konklúzió:
S Advance-t a kijelző miatt nem ajánlanám
ZTE-t a support, illetve a HD kijelző, gyengébb hardver "kombó" miatt nem,És amit ajánlanék az az LG L7 II
-
unreg1
tag
-
pit stop
addikt
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Tomi0703 #5230 üzenetére
A Telenornál a ZTE Blade III Smarttarifa 2 csomagban (havi 3190 Ft, és 250MB mobilnet is van benne) 9.404,- forint, és ,ég egy 5000 forintos Spar vásárlási utalványt is adnak hozzá. (állítsd át a tarifát, úgy látod az aktuálisa árat) Az annyiért nem rossz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest