- Synology NAS
- Milyen routert?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mobilinternet
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zyxel NAS326
-
IT café
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Az üzemidő jobb, de azért csak +300mAh-val nagyobb az aksi. Én nem játszom vele, így nincs összehasonlítási alapom ilyen tekintetben a 9 Proval. Nekem az aksi és a kamera miatt esett erre a választásom, mert OP10 Proból csak használt lett volna ilyen árban.
8 gen 1-es telóim még nem voltak. sd888-ból volt samsung galaxy s21fe, op9/9pro, moto edge 30 fusion és find x5. A legjobban a Samsung melegedett. Az Edge 30 Fusion volt talán a legjobban optimalizált ilyen tekintetben, de azt 1 hónapig használtam, az Oppo meg csak 1 hete van még nálam - gcamokat mikor töltöttem, telepítettem, próbáltam akkor és a mai online értekezleten éreztem jobban melegedni. A Moto nem lett volna vészes, de a frissítések nagyon lassan jönnek, kamera nem az igazi, gyenge az ultraszéles lencse, gcam se volt teljesen megbízható és még qi töltés se volt benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor View 10 6/128 GB, kétkártyás, független, dobozával
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB Dual SIM Onyx Black 4 hónapos Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel /iphone csere érdekel.
- Samsung Galaxy Note20 256GB 8GB Dual SIM
- Független arany iPhone 13 Pro MAX 256GB
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest