- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netflix
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- YouTube
- Zyxel NAS326
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Videó stream letöltése
- Mikrotik routerek
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
válasz
istnag #49314 üzenetére
1- A rendszer frissítést (kifejezetten főverzió) nem tiszta telepítéssel, hanem ráfrissítéssel rakod föl.
2- Nem elég gyors SD-re, vagy pendrivera telepíted az appokat
3- Az alkalmazásokat külső forrásról töltöd rá. (értem én arra, hogy nem teljesen kompatibiliseket raknak föl)
4- Túl sok alkalmazás párhuzamos futtatása. (kevés szabad memóriás telefonoknál szoktak panaszkodni, aztán megnyitom a böngészőt, és egy rakat oldal párhuzamosan be van töltve...)Az androidra úgy kell tekinteni, mint a windowsra (szerintem) foglalkozni kell vele, az alkalmazásokat helyenként kalibrálni kell, a fölöslegesen futókat kilőni ilyenek. Ha valakinek erre nincs ideje válasszon másik rendszert, de ha foglalkozik vele az ember, és az előbb említett leggyakoribb hibákat nem követi el, akkor meghálálja a droid, és tökéletesen az ember keze alá dolgozik.
Nem vagyok nagy telefon guru, de egy end-user-nél többet tudok, és eddig leginkább ezek voltak a hibák azoknál, akik hozzám fordultak. De én például nem halottam soha panaszt arra, hogy egy normálisan használt nexus laggolna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest