- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Emberek százait rúgta ki az Android- és Pixel-csapatból a Google
- Váratlan támogatókat talált Elon Musk az OpenAI elleni peréhez
- Az Alphabet és az NVIDIA is beszállt a cégbe, ami a következő AI-nagyágyú lehet
- Amazon Prime Video
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubuntu Linux
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Starlink
- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kékes525 #60187 üzenetére
Én meg nem vagyok híve annak, hogy minél több biztonsági szoftver legyen egy user gépén!
Undorító, hogy az embernek tele kell pakolni a gépét mindenféle szarral, hogy védve legyen! Én ebben nem hiszek és nem is javasolom senkinek!!!csicso82 Brotherrel értek egyet! Kell mentés a gépekről rendszeresen, kell egy AV, böngészőbe reklámblokkoló, aztán ennyi. Minél több a szoftver, annál több a gond.
Az AV esetében meg megjegyzem, hogy az is szempont, hogy azzal is minél kevesebb gond legyen. Ma már teljesen mindegy, hogy mit használ az ember. Hamis biztonságérzet csak az AV termékekre támaszkodni!
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest