Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 11
- SkyShowtime
- Linux kezdőknek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Synology NAS
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Plague
tag
válasz Visormail #20171 üzenetére
Bocsi azt hittem be van kapcsolva figyelmetlen voltam...
Én is kikapcsoltam a Forticlient tüzfalát és Nálam NEM ugrik fel az ablak Csak és kizárólag Bekapcsolt Forticlient APP firewallnál csinálja....
Egyébként meg azt azért még mindig nem értem hogy miért akarsz egy "kiherélt" Progit használni?? Mert ami az erősségei közé tartozik Webszürő mint írtad kikapcsoltad...App Firewall-t jó kikapcsoltad mert annál van jobb DE ha tudod mit akarsz kiengedni és mit nem akkor Tökéletes az is ha a WIN beépített tüzfalával használja az ember de a Comodo ugye a szakma no1 ebben nincs vita..De ugye a Comodoban van Defense+ ami egy HIPS és a Forticlient is tartalmaz egy ilyen modult amit ráadásul ki sem tudsz kapcsolni..Na most akkor használod két HIPS-el a rendszert vagy kikapcsolod a Comodoét ?? akkor meg az is pont azt veszítené i el amiben erős....
Azért is írtam azt hogy ilyenkor sokkal jobb ha az ember Figyelmesen tájékozódik a program tudása felől mert érhetik meglepetések hogy "Én nem is ilyenre gondoltam " meg hasonló dolgok..
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Amatőr csillagászat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bittorrent topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- CNC topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest