- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Milyen NAS-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Plague
tag
válasz
Visormail #20171 üzenetére
Bocsi azt hittem be van kapcsolva figyelmetlen voltam...
Én is kikapcsoltam a Forticlient tüzfalát és Nálam NEM ugrik fel az ablak Csak és kizárólag Bekapcsolt Forticlient APP firewallnál csinálja....
Egyébként meg azt azért még mindig nem értem hogy miért akarsz egy "kiherélt" Progit használni?? Mert ami az erősségei közé tartozik Webszürő mint írtad kikapcsoltad...App Firewall-t jó kikapcsoltad mert annál van jobb DE ha tudod mit akarsz kiengedni és mit nem akkor Tökéletes az is ha a WIN beépített tüzfalával használja az ember de a Comodo ugye a szakma no1 ebben nincs vita..De ugye a Comodoban van Defense+ ami egy HIPS és a Forticlient is tartalmaz egy ilyen modult amit ráadásul ki sem tudsz kapcsolni..Na most akkor használod két HIPS-el a rendszert vagy kikapcsolod a Comodoét ?? akkor meg az is pont azt veszítené i el amiben erős....
Azért is írtam azt hogy ilyenkor sokkal jobb ha az ember Figyelmesen tájékozódik a program tudása felől mert érhetik meglepetések hogy "Én nem is ilyenre gondoltam " meg hasonló dolgok..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- KIÁRUSÍTÁS - Logitech MX KEYS billentyűzetek 19.000 Ft/db (amíg a készlet tart)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest