- Facebook és Messenger
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufflika
tag
Vivaldi email szolgáltatása.
-
Sliderxy
senior tag
Tudnátok ajánlani megbízható, ingyenes, reklámmentes e-mail szolgáltatót a gmail-en kívül?
Nemrég regisztráltam egy outlook fiókot, ami egyébként tökéletes lenne, de ez a rengeteg reklám a levelek között eléggé zavaró. -
pw12345
aktív tag
Pár napja mókoltak valamit, azóta nagy MODERÁTOR ÁLTAL CENZÚRÁZVA! az egész, hogy leránthatnak, bő nyállal.
Be sem enged, régi, nem létező felületről kell bejelentkezni, onnan átlépni az újra, ami vagy működik, vagy nem (jobbára nem), viszont, ha már egyszer beengedett ki nem léptet, pofán vágnám, aki csinálta.
Nem is említve, hogy egyes böngésző bővítmények kapásból ugatnak, hogy nem is biztonságos az oldal, de, ha kivág az origóra az már zöld.Eddig is hitvány volt, de áh
-
mezis
félisten
Üdv.!
A freemail.hu nálam mostanában hol elérhető és működik, hol elérhető és nem működik és van amikor már bejelentkezni sem tudok, végtelen ciklusban ledögik a reklám oldlainál.
Másoknál is így van ?
-
leviske
veterán
Sziasztok!
A Mailfence / Runbox / Tutanota trió bármelyikével akad valakinek tapasztalata? Vannak fennakadások? Megérkeznek a levelek minden szolgáltatótól?
-
simpley
őstag
Üdv,
G-Mail ről váltanék GMX-re és importálnáma régi emailjeimet, a youtube-os felíratkozásaimat, kedveléseimet, mentett videóimat.
Hogyan lehetséges? -
zolee0307
őstag
Mostanság melyik ingyenes email szolgáltató ajánlott (imap, pop3 támogatással) a gmail, yahoo, outlookon kívül?
-
winhate
őstag
Azért jó hogy az emberek fele a gmail t hype -olja , de azert le kene irni hogy milyen aron van az ingyenesseg.
Eleg szep nagy lehet mar az adatbazisuk. -
d3zs0
tag
-
-=MrLF=-
senior tag
Melyik európai/magyar email kiszolgálót ajánljátok?
Próbálok szabadulni a google-től és csak a keresőjét használni.
(Lehetőleg olyat amiben van angol vagy magyar nyelv.)Az [europe email provider] keresés nem segít sokat.
cikkek:
[Germans switch to national email providers after US scandal.]
[German email providers are enjoying a jump in demand following the NSA data surveillance scandal.]Lehetséges megoldások:
[www.gmx.net] ez német nyelvű van gmx.ch és gmx.at verziója is, gmx.com angol nyelvű.[www.eclipso.eu] ezek egész ujjak.
A mailbox.hu most szabadult meg a google mail rendszerétől, még szarakszik egy kicsit 1 napos levél átfutási idők vannak, majd meglátjuk hova fejlődnek.
-
Darda Csabi
tag
Ugye a google visz mindent alapon, tényleg a Gmail az egyik legjobb, még ugy is érdemes használni, fogy oda irányítja az ember a saját levelezését, ügy tudom most már ezért van egy alap díj amit ki kell fizetni, de egy kipróbált, nem reklámokkal és spamekkel teli szolgáltatás és mellesleg egyre jobban fejlődik, nem úgy mint némelyik korábbi konkurencia...
-
torhonusz
csendes tag
A Gmail az egyik legjobb, de nagyon csúnyán meg tudnak szívatni. Kb. egyetlen rossz billentyűleütésért letiltják a fiókod. A legnagyobb ellenfele sztem az Outlook, ami elég jól használható, nagyjából hasonlít a Gmailre. Mindenki döntsön maga, bár sztem a legjobb párhuzamosan használni mindkét szolgáltatót és mondjuk az egyiket átirányítani a másikra.
Üdv
-
kispx
addikt
Reklámmenteset nem fogsz ingyenes kategóriában találni. Szolgáltatásmentes is alig van.
Opera Mail (Egyedül egy My Opera tatozik hozzá [blog, képek, barátok]). Szerintem a nagyok után ez a legjobb.
Vagy a GMX
FreeMail
nincsenek szolgáltatások, de csak az ellenségeimnek...
-
happyguy
csendes tag
Én is épp email szolgáltatót keresek. Mindenki a gmailt ajánlja, de nem akarok gmailt. Leginkább azért nem, mert minden normális név foglalt. A másik dolog, meg nem akarok olyan email fiókot, amihoz szolgáltatások kapcsolódnak. Pl. Gmail, Indamail, Outlook. Egy egyszerű, reklámmentes, de nem gagyi email fiókot keresek, tehát fel lehessen vállalni bárhol. A GMX-et tartom eddig a legesélyesebbnek. Fizetni nem akarok érte, mert annyit nem használom, hogy megérje.
-
zoho mail.
teljesen ingyenes, 5 fiókot is kezel, ad-free, mi kell még
már régóta ezt használom -
Claude Leon
senior tag
-
Stavi
aktív tag
válasz
Claude Leon #17 üzenetére
Hali.
Hmm, ez jol hangzik. Ki fogom probalni. Akkor azt mondod, h amit kliensbol kuldok, a gmail smtpjen, azokat a kimenoket beteszi az inboxba?
Koszonom a segitseget -
Stavi
aktív tag
Sziasztok.
Email szolgáltató kiválasztásában kérném a segítségeteket. Nem akarok végigpróbálni mindent, hátha ti okosabbak vagytok.
Ami elvárásom lenne (nincs sok):böngészős elérés, legyen megbizható, és lehetőség szerint magyar (bár ez utóbbi nem feltétel).
Viszont lenne egy extra kitétel, ami fontos lenne.
Több helyről használom az email fiókomat:otthon asztali gép
munkahelyi asztali gép
munkahelyi utazós laptop
saját pdaAz evidens, h az munkahelyi gépeken csak webes felületről emailezek, otthoni gép szintén.
Ami a csavar, h elég sokat emailezek a pda-ról (android), és azt szeretném elérni, h ami levelet a pda-ról küldök, az megjelennjen a böngészős felület kimenő levelei között. És persze fordítva is, h amit küldök bármilyen szgép-ről (böngésző), az jelenjen meg a pda email kliense (mind1 milyen progi) elküldött elemei között.
Nem tudom, h mit kell hozzá tudnia szolgáltatónak, smtp, imap, vagy van-e erre a szinkronizációra vmi külön protokoll (blackberry állítólag pont ez
Az nem megoldás, h mindent a pda-ról küldökMeg nem is kényelmes
Ha lehet akkor mindenféle külső szinkronizáló alkalmazés nélkül, csupán az email szervert használva.
Létezik ilyen, vagy kivitelezhetetlen?
Köszönöm az ötleteket. -
válasz
forrest85 #12 üzenetére
Az ugyanaz, mint a postafiok.hu, ugyanúgy GMail alapú
-
nicolka
csendes tag
Én már mindent kipróbáltam, freemail ez egy trágya és egy picit és hangsúlyozom csak egy picikével jobb a citromail, indamail, lajt, de mind mehet a levesbe!
És aki ezeket használja az ne is csodálkozzon.....kritikán aluliak...
Gmail-re szavazok, a legjobb!!!
-
Kloden
senior tag
-
forrest85
senior tag
válasz
ultrakp791 #11 üzenetére
-
ultrakp791
csendes tag
www.gmx.com
Megbízható, sokoldalú, gyors és tetszetős. Nekem nagyon bevált. Magyar nyelvű felület azonban még nincs.
-
remington2
senior tag
Top17 ingyenes mail, pro és kontrákkal.
-
Vizslamail-ról tudni valamit, hogy miért nem jó kb. 2 napja? Év elején váltottam át lajt-ról, nem akarok megint váltani...
-
forrest85
senior tag
c2.hu -t ne használjátok, nemvalami megbízható.
Mailbox.hu , egy google által szolgáltatott magyar alkalmazás. -
Speederer
senior tag
Gmail-t használok már 1 ideje, többnyire tetszik is, de amin javíthatnának, az az 1 levél maximális mérete. Ami ha jól tudom csak 10MB.
-
Cathfaern
nagyúr
Nem tudok róla (és ahogy néztem kereső sem), hogy létezne ilyen topic, úgyhogy maradhat
C2-höz szólnék hozzá:
Évekig használtam, azonban ahogy előttem is írják utóbbi időben elég sok gond van vele, néha egyszerűen nem lehet belépni, vagy csak nem kapja meg az ember a leveleket. Webes felülete ráadásul elég lassú is. Szóval ha minimálisan számít a megbízhatóság, akkor célszerű a C2-t messzire elkerülni. És nem is nyújt semmi extrát a társaihoz képest.Én amúgy gmailre váltottam, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, a címkézés, threades levélkezelés, más levélfiókok beimportálásának lehetősége... meg van benne minden amire szükségem van
-
forrest85
senior tag
C2.hu val személyes tapasztalat, hogy a havonta van pár nap amikor egyáltalán nem lehet belépni, ezért ott is hagytam őket. Átmentem a Mailbox.hu-ra, amit a Gmail biztosít.
-
ntomka
nagyúr
"Gmail: ~ 7,5 gb tárhely, gyors küldés/fogadás , ads-spam csatolás a levélhez.."
A Gmail nem csatol semmi reklámot, spamet a levélhez.
(#2) luw2win: Én a Gmailt használom. Nagyon jó a spam szűrője, elég ritkán enged át valamit. Nagy tárhely, rengeteg funkció, stabil és gyors. De biztos más tud ajánlani egyéb alternatívát.
-
luw2win
őstag
Üdv! Támogatom a topicot.
Én most citromailel szenvedek. Már rég az van...csak már idegesít hogy kapok minden szutykot rá, ami felesleges, szóval minden 10. email a normális amit én kaptam és kértem is, a többi szemét. Kellene egy olyan ami gyors, sok tárhely, és nem szemetelik tele.
Én sehol sem iratkoztam fel hírlevélre, demégis kapok, mindenféle autósmagazintól kezdve a szextanácsadásik...
(pl: pillantas.hu, Lasu minute utak,Fat Free Testsúlycsökkentő Központ, tombola.hu, sieles@ nyeremény.hu, stb még sorolhatnám, életembe egyiken se voltam...)Szóval nagy UP a topicnak
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Mivel nem találtam ilyen topikot így gondoltam nyitok egyet..
Kezdeném is, az általam ismertekkel.. a sorrend véletlenszerű és nem pedig minőségbeli!
Citromail.
2gb tárhely, max 3mb -os csatolmány, lassú de jönnek mennek a levelek, ads - spam-et csatol a levélhez
Indamail
2gb tárhely, max 10 megás csatolmányok, (vagy max 1 gb-os linkel küldés) jobb mint a citromail, ads - spam-et csatol a levélhez
C2
1 gb-os tárhely, mail aliasok , csatolási méret ismeretlen, ads - spam-et csatol a levélhez
Freemail
1 gb-os tárhely, max 5 megás csatolmányok, , (vagy linkel küldés) nagyon lassú mail küldés fogadás ads - spam-et csatol a levélhez
Lajt
(személyes kedvenc)
10 gb tárhely, 100 mega küldés/fogadás, nincs spam, se ads csatolás, gyors küldés fogadás.. (cserébe pár szolgáltató, pl gmail spam-nek nézi)
Gmail
~ 7,5 gb tárhely, gyors küldés/fogadás , ads-spam csatolás a levélhez..Egyenlőre ennyi, mert lehet hogy törlik a modik és akkor feleslegesen gépelem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest