Új hozzászólás Aktív témák
-
milszab
senior tag
Megemeli a cideokartya órajelét, és plusz áramot is ad neki. Nem használok madvr. Csak az alap lejátszó alap beállításokkal.
-
milszab
senior tag
Ha nem akarom hogy a videokártya besegítsen a lejátszásba mit kell kikapcsolnom. És érdemes-e így használni? Mármint kép minőségben vagy lejátszásban lesz-e hátránya?
-
milszab
senior tag
Szasztok. Olvasgatom a fórumot egy ideje és ennek hatására raktam fel a MPC-BE lejátszót a MPC-HC helyett. Néha a sima hc -nál filmezés után beragadtak a videó kártya órajelei. Na most tegnap zat vettem észre hogy bizonyos filmeknél aminél több csatornás a hang van csak a háttérzajok jönnek a hangfalakból(stereo). Ha baromire felhangosítom akkor lehetett csak halkan hallani a beszéd hangot. Aztán keresgéltem a menüben és van egy olyan hogy mixelje össze stereo hangá. Na így jó lett csak ez nem tudom így mennyire ad minőségi hangot. A másik hogy a hc-nál ilyet sosem tapasztaltam, plusz ilyen beállítást sem találok. Most akkor melyik a jobb lejátszó? És a hangot akkor mire állítsam. Ez mondjuk csak régebbi filmeknél tapasztaltam, mostani több csatornás hanggal ellátott filmeknél sosem jött ez elő, max annyi hogy a mély túlságosan nagy volt meg mikor csata volt, mint a beszéd hang. Bár ez lehet a film hibája is, de lehet rosszul keveri le a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Synology NAS
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest