Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Én automatikusra állítottam a színmélységet és úgy nézek néha Blu-ray filmeket. Onkyo erősítőm van, és furcsa mód nekem nincs lejátszás közben pattogás. Nekem olyankor van pattogás amikor pl. kikapcsolom a MED-et. De engem ez a pattogás nem zavar és nem mindig csinálja. Ilyenen fenn sem akadok...
Azért bátran megjegyzem, hogy szégyen hogy milyen primitív dolgokba kötnek bele. Pl. olvastam hogy egy nem tudom milyen kép 2mp után jelenik meg normálisan....nevetséges ilyenen fennakadni. Vagy itt ez a pattogás....
Én egyedül azon lepődtem meg hogy licenszes kódolású videót nem játszik le....ugye a MED mindent lejátszik reklámmal van....de nyeltem egyet és megoldom ha már megvettem...Szóval nem a MED a hibás hanem a felhasználók keresnek hibát benne sztem, leszámítva a tényleges lejátszást gátoló vagy desktruktív problémákat amiket lehet a next firmware-el megoldanak.
Én megvagyok elégedve a MED-el teljesen.
Peak: "A tökéletes lejátszót keresem" szaga van a problémádnak...Olyat nem fogsz találni, hibát meg csak az keres aki nem tud sose elégedett lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Politika
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest