Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
O12 leváltására nézelődök böngészők között.
Régebbről hallottam a Maxthon-ról, így most melóban beüzemeltem kipróbálásra O12 helyett.
Egész könnyen ment a váltás. Könyvjelzőket szépen átvette, "gyorshívót" kézzel kialakítottam, jelszavakat kell még megoldanom, de melóban nincs sok, így ez folyamatosan, ahogy éppen szükségessé válik ki lesz alakítva.Otthon viszont a jelszavakkal már gondban leszek majd, ha e-mellett döntök.
Pár kérdés, amibe gyorsan beleszaladtam:
- jobb klikkes menüt lehet-e szerkeszteni? (pl. kijelölt szövegen jobbklikk, majd keresés ezzel, ami kinyílik és ott fel lennének sorolva a keresők)
- "gyorshívó"-ról kiválasztva egy elemet nem lehet visszalépni a megnyílt oldalról a "gyorshívó"-ra (be kell zárni az oldalt, majd új fület kell nyitni). Van erre megoldás?
- fülbezáró X-et teljesen el lehet-e tüntetni MINDEN fülről? (jelenleg az aktuális fülön megmarad)
- lehet-e csoportosítani a füleket, ahol a csoportokba szedett füleket össze lehet csukni egy fül szélességűre, majd ha szükség van rájuk kinyitniAmit tapasztaltam. AMD XII 240 proci + 3 GB memó (ebből 512MB IGP-nek) + HDD gépen
- linket háttérben megnyitva egy oldalról, a szülő oldal görgetése akad a háttérben nyíló oldal betöltéséig
- találtam flash blokkoló kieget, viszont a melós webes oldalakra beágyazott flash képvetítést teljesen kigyomlálja. Olyasmi lenne jó, aminél rákattintva elérhető a flash. Letiltva+engedélyezve már így működik. Érdekes...Hirtelen ennyi ami érdekelne, bár biztos lesz még 1-2 dolog menet közben
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Milyen routert?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest