Új hozzászólás Aktív témák

• VaZso

senior tag

Én pozitívumokat olvastam, hogy jó meg gyors is...

Feltettem egy gépre, normálisan futott a KDE4, bár a plasma néhányszor elszállt és újraindult (ezt egy ablakban tudatta velem, egyébként nem volt "zavaró").
    Gondolom a hibajavításokkal hamarosan stabilabbá teszik... egyébként tetszik a kinézet és nem tűnt lassúnak sem, összességében pozitív a róla kialakult kép.

Feltettem a saját gépemre is, itt viszont nincs minden rendben. Notebookról van szó mindkét esetben.
    Indításkor a proci ventit abszolút max. fordulaton tekeri, valamint iszonyatos lassan viselkedik, nem tudtam kivárni a bejelentkezést... (a konzolos felületen sem) illetve mégis kivártam, éjszakára bekapcsolva hagytam és eljutott odáig, - további 15-20 perc alatt - hogy a process managerben megnézzem, hogy szerinte nem eszi semmi szinte a procit...

Szóval visszament a 2008.1 - most fordítom a kernelét, mert különben a wlan-ommal kisebb gubancok lennének.
    No de a lényeg, hogy az előbb fordítottam a 2.6.27-es kernelt (ami a 2009.0-ban is van) és a 2008.1 is ugyanezt a lassúságot és ventipörgést produkálta, tehát a kernellel van a baj!

Egyelőre maradok a 2008-nál, de kíváncsi lennék, szerintetek 2.6.26-os kernellel működne az új rendszer? Szerintem nagyon elsiették a 27-est, valahogy jó volna ezt kijavítani benne...
    Hol kéne ezt jelezni a kernel készítőinek?

Ja, a 2008.1 a 2.6.26-os kernellel tökéletesen működik.

Új hozzászólás Aktív témák