-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Atomgeszi #293533 üzenetére
Nem. A falura kiköltöző nem várhatja el hogy pl a tüzelési vagy autó-traktor szerelési szokásait valaki megváltoztassa valaki miatt aki előtte soha nem élt a közösségben.
A Ptk.-t próbáld már elmagyarázni annak akinek állata van. Tovább megyek a Ptk azt sem mondja h valakinek városból ki kell falura költöznie, hamár... Ugyanakkor pl egy bíró előtt vannak olyan tűrési tényezők amiket adott helyzetben figyelembe kell venni, pl h a falusi lét nem egyenlő egy lakóparki tengődéssel - De szerintem ezt itt én részemről hagyon. Mindenki beosztja magának.
Régi jó gyerekkorom falunk amikor a kiherélt romettel meg simóval nyomultunk és még a helyi megszívott is üldözött minket a ladájávalNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
nagyúr
válasz Atomgeszi #293533 üzenetére
Mi imádnánk egyemást, mert mi is folyton a zajra panaszkodunk, ellenben érdekes módon zaj tekintetében ránk soha senki.
Katasztrófa a magyar mentális helyzet MINDEN téren.*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest