Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    Na ma is láttam valami újat, valami érdekeset. :) Budapest közlekedése mindig tartogat nekem valamit, pedig csak nemrég (3 hónap) vagyok itt, de már annyi új hülyeséggel találkoztam.

    Cserélik a népek a téli kerekeket nyárira, sokan lent a parkolóban saját maguk. Ezzel nincs is semmi baj, de ma megyek az autómhoz, erre látom, hogy az egyirányú keskeny utcában a faszi lehúzódva áll az útra merőlegesen parkoló autók előtt (ezzel blokkolva a kiállásban 3 autót egyszerre) és cseréli a kerekeket. Mivel keskeny az utca alig maradt mellette hely a másik oldalon, hogy elférjenek a közlekedők, de biztos ami biztos a 4 kereket még ki is tette az útra, legyen még kisebb a hely (arról nem is beszélve, ha azon az oldalon cseréli épp, akkor egyáltalán nem férnek el mellette, csak ha elsétál az autó mellől). Nagy nyugodtan cserélte a kereket, autó alatt emelő és bak, az asszony meg felügyelte, az elhaladók meg centizgették.

    Az én autómat pont nem blokkolta 30 centire volt az enyémtől az övének az eleje. Az asszony nézett is szigorú tekintettel, mikor kiálltam. Gondolom, ha blokkolt volna és szólok, hogy nincs kedvem várni, amíg mobil gumiszervizest játszanak akkor még én vagyok a bunkó.
    Nem értem én az ilyeneket... ott a parkoló. Legközelebb majd a Petőfi hídon cseréli? Igaz ott úgyis elférnek, mert 2 sáv van. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák