Új hozzászólás Aktív témák

  • Qru

    MODERÁTOR

    válasz brumi1024 #85837 üzenetére

    Nem vettem észre mikor jöttek utánam csak mikor mellém ért és mereven nézett át szigorúan. Nem értettem mert 150-re állított tempomattal mentem mint mindig. Monodm ez még belefér nem is lassítottam. Ekkor kicsit elnyúlt előlem és bejött elém akkor kapcsolta fel a villogót. Az előtte lévő pikup rögtön le is húzódott a leállóba és lassítani kezdett mert azt hitte őt kapcsolják le. Viszont akkor már tudtam, hogy én vagyok akit ma megfejnek. Szépen levezetett előttem haladva a követlkező kihajtóra és tök szabálytalanul ott megálltunk.
    A vészvillogót benyomtam, legalább ne trafáljanak telibe hátulról, rendőr autó végig előttem ugye (villogót lekapcsolta, wtf?).
    Kicsit tanakodtak (bevett szokás, így növelik a stresszfaktort vajon várják, hogy menekülni kezedek-e?) majd kiszálltak mind a ketten. Egyikük kezében kamera odajönnek. Tájékoztatnak, hogy gyorshajtás miatt állítottak meg és kamerával rögzítik az egész eljárást, majd elkérte a papírjaimat (lakcím kártyát is.. wtf?). Közölte, hogy traffi szerint 149-el mentem ami kicsit sok és helyszínibírságként 20k büntetést szab ki rám.

    Na mondom azért kicsit nektek is legyen szar: előhúztam egy Deákot a tárcámból és kinyújtottam az ablakon. Te azt látnod kellett volna... :DDD Az intézkedő lesápadt a kamerás keze beremegett és halálra vált hangon közli, hogy ez csak névleg helyszíni bírság csekket fog adni és tegyem el a pénzt, majd azzal lendülettel visszaültek a kocsiba. Aztán kezembe nyomták a csekket és a papírjaim. Kéredeztem, hogy hogyan tudok visszamenni a pályára? Erre közölte, hogy kanyarodjak vissza a lemenő ágra. De mondom ott duplazáróvonal van. Megismételte, hogy forduljak vissza és elhúztak.

    [ Szerkesztve ]

    #nincsbennetarcsi

Új hozzászólás Aktív témák