Új hozzászólás Aktív témák

  • zolynet

    addikt

    Tegnap Bp-Lakitelek-Bp, hát mondom csak ránézek a gógelmepszre,hogy mire számítsak.
    Erősen iránymutatás: Újhartyánnál le a pályáróm majd az Euroring mellett el és majd ott jól visszakanyarodok. Aha, a nagy büdös túrót, ott szembesülsz hogy nem tudsz a visszakanyarodni és rámenni az M5-re a szegedi irányba. :W És a rádió is bemondja hogy ott lezárás van, Örkény felé az 5ösön lehet menni, ki nem térne rá a parasztja hogy nem tud visszakanyarodni. Waze is arra küldött, hogy sporolok vagy 5percet. F4 felé voltam ott, na mondom majd megnézem vissza úton h jól tettem-e hogy lejöttem. Hát 17óra körül már elég komoly araszolás volt.
    Visszafelé megmozgattam az ats-t, egyszerűen a forgalom kérte. Nem szép dolog jobbról előzni, de ha van alattad egy dinamikus autó és előtted b@szakodó, aki indexelésre/villantásra sem megy le akkor biza visszagangolsz. Meg ugye úgy kell előzni hogy nem nézel a tükörbe és 100-ig kell lassítanom. Édesisteneeeeeem.
    Másik, ugyanúgy előzéshez tartozik, előttem egy autó, előtte kamion. Látom, hogy ha megyek én is akkor simán beférek. Elkezd előzni és elfogy a kraft a kaminon FELÉNÉL, há ne kurj már fel, még Te is meglettél volna. Rá kell villantsak hogy halaggyál mert én is előzök és jó lenne beférni mögéd.
    Amúgy nem voltam ideges tegnap, lehettem volna, egyszerűen csak rettenet hogy hogy vezetnek.
    Nem mondom ha nincs mellettem senki sem akkor dinamikusan vezetek, gyorsan letudom a lassabbakat, de azt úgy is kell, gyorsan megelőzni. Sokan szerintem nem ismerik az autójukat és nem tudják azt hogy megelőzhetné az autót, de nem meri, mert talán nem fér be.
    Előzgetős egy napom volt, jegyzem meg gyorsan a szembe jövők közül egy sem villantott rám!
    Kuvva fogyasztás is felment 8.6ról 8.8ra. :DDD
    + info: 4-es gps szerint 196nál dadog, óra szerint 200 , de csitt ;]

    Life is too short to stay stock!

Új hozzászólás Aktív témák