Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    Üdv!

    Biztosítással kapcsolatban lenne egy kérdésem.

    Jószág uraság megtört engem (1998-as Swiftel voltam). Röviden annyi, hogy haladok az úton 50-es tempóval, előttem megy 3 másik autó. Az út mellett áll egy autó, nem lóg rá az útra, teljesen lent van az úton kívül. Se index se semmi. Az előttem lévő 3 autó elmegy mellette, jövök én, majd ahogy elmegyek mellette egy puffanás hátulról és kicsit érzem, hogy meglökődik az autó... Az okos belém kanyarodott.
    A hang alapján nagyobb bajra számítottam, de csak annyi a sérülés, hogy a bal hátsó sárvédőm csücskén kb 5 cm-en lehúzta kicsit a festéket. Behorpadva nincs. Mondjuk fura, mert kicsit még meg is mozdult az autóm oldalra, ahogy meglökött. Lehet, hogy a lökhárítóm fogta meg, bár azon meg nincs nyom. Igaz olyan hú de sok nyom nem is látszana, lévén fényezetlen matt fekete műanyag.
    Végignéztem, nem látszik sérülés, szétnyílás a futómű elemeken.
    Azért majd a kárszakértő mikor kijön, mondom neki, hogy lehet szépen megemelni műhelyben az autót és nézzék meg ott is a futóművet.... Szerintem nincs baja, a gumin és felnin sem látszik ütközés nyoma, de sosem lehet tudni.
    Ezzel kapcsolatos lenne a kérdésem. A kárszakértő a sárvédő húzást látva mondhatja azt, hogy ez ennyi és kész, vagy ragaszkodhatok ahhoz, hogy nézzék meg műhelyben a futóművet is?

    Amúgy kíváncsi vagyok, ha csak a sárvédő 5 cm-es meghúzás lesz a feltárt hiba, mennyit fog ajánlani a biztosító (K&H-nál van neki) egy 24 éves autóra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák