Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsohi

    őstag

    Sziasztok,

    A mai nap cseréltem ki a gyertyákat az autómban ami egy 2 literes Skyactiv Mazda 3-as 2013-ból a 100 000 kilométeres generál alkalmából. A régi gyertyákra amiket kiszereltem valaki ha ránézne és elmondaná amit lát megköszönném. :D Mondhatni nagy autó buzi vagyok, de első autó révén annyira nem vagyok még képben, hogy mit is látok.

    A képek: [kép] [kép] [kép] [kép] Gyári Denso zc20hpr11 gyertyák még sose voltak cserélve. A csere előtt néhány órával a ház elé gurultam nem tartott 2 percnél tovább, azt megelőzően autópályán volt. A első képen balról a második az első hengerből származik és ez is az ami valamelyest aggaszt, balról az első a második és a maradék kettő, pedig a 3-4.

    A csere után a gázadási reakció valamelyest javult és az autópályás fogyasztás is esett minimálisan a computer szerint, 6.5l vs 6.1l, de nem kizárt a placebo. :) A gyári hifi viszont mintha kicserélődött volna ami wtf?! :DDD A dinamika rengeteget javult, feszesebben és erőteljesebben szól, pedig az EQ-hoz nem nyúltam sose és most se. Az akut lekötöttem amin a saruk teljesen tiszták voltak és használtam dielektromos zsír a gyertyákon.

    https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/

Új hozzászólás Aktív témák