Új hozzászólás Aktív témák

  • mandleee

    tag

    válasz Doki16 #145486 üzenetére

    Köszi neked is és Qru-nak is!

    A kormány kb. 30e volt, az ülés oldalának szivacs pótlása, plusz újra bőrözése 35e. Szerintem a minőséget látva, főleg pesti árakon szerintem megérte a pénzt. Ha a szivacs rendbe lett volna, olcsóbban kijött volna. Sajnos ezek az ülések nem bírnak túl sokat, max 100e-150e km-t, sok város hamarabb koptatja.

    Egy full polírom gondolkodtam, de mióta megvan már nincs olyan oldala a kocsinak, ahol ne lenne apró nyoma a többi parkolónak. :( Garázsban áll végig, nagy ritkán kimerészkedek, de a pláza parkolókban nem mindig sikerül a többieknek anélkül kijárni, hogy ne hagyna 1-2 apró nyomot. Nem feltűnő, de épp elég a tudat. Kell egy pesti offos kocsi, ahol nem fáj ilyen miatt a szívem. (Kis kasztni, szívó motor -> mx5 ;])
    Már nem is szívesen mosom le, mert találok rajta új harci nyomot. :((( Más lehet észre sem venné, de én egy apró hibát is egyből észreveszek.

    Viszont így majdnem egy év távlatából (25ekm) nagyon megszerettem ezt a kis kocsit. (Megane3) Egész jól mozgatja a kasztnit a motor, hosszú távon is elég kényelmes, főleg ezekkel az ülésekkel. Leginkább autópályázásra használom, hétvégente városban.

Új hozzászólás Aktív témák