Új hozzászólás Aktív témák

  • Magnum_

    nagyúr

    válasz Declare #129776 üzenetére

    közösképvit kérdezd meg arról, hogy mennyi a garázsban az összteljesítmény ÉS megoldható-e (biztos), hogy a saját elosztódból vitess áramot a helyedre (szerintem ez a legjobb, nincs vita belőle, kábelsínben simán vihető, konnektort zárható dobozba teszed, vagy fali box. Ha ezt megbeszélted, végigjárod a lakókat a papíroddal, amin hozzájárulnak ehhez.

    napi 180km ingázására i3 karcsú (télen pláne), leaf2 kell legalább, vagy Kona, Ioniq-al is csücskös. ha van 10+M-od EV-re (included állami támogatás), vagy 50% önerőd + havi 70-80k törlesztőre 5évig, akkor fasza. Én nem tudok gondolkodni jelen kínálat és árak mellett abban, hogy ilyen távokra villany, nálunk csak pici olcsó, szigorúan városba és agglomerációba szánt EV lesz (asszonynak), ha összeszedem magam újra anyagilag (terveim szerint jövőre) - feleség is kapott parkolóhelyet, nekem marad a benzines hétvégékre.

    napi 180km-re dízel kell (komolyan), EV városba, agglomerációba jó, évi 1-2 hosszabb útra alapos villámtöltő tervezéssel (PHEV-et nem vennék újra, az biztos).
    Ha van lecsó Model3-ra, akkor viszont nincs kérdés. Nekem kéne. Ott már van range, amivel lehet gondolkodni (Észak-Olaszo.-ig egy villámtöltés elég)

    [ Szerkesztve ]

    I humbly and respectfully decline™

Új hozzászólás Aktív témák