-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
válasz
fireman123 #37361 üzenetére
Ha mondjuk a rigeden az adott algora mért hasht beállítod a wahttominban akkor jobba közelít. Mert a whattomine ha csak a kártya számát és tipusát állítod be akkor standard értékekel dolgoznik, ame általában eltér a te valós riged értékeitől. De standard értékel is megközelítőleg a valóságot hozza a hashre a fogyasztás már más tészta szerintem.
techie_guy: A Tplinkeset hol láttad mostanában , mert nekem is kettő ilyenem van de azóta , hogy jőliusban vettem őket nem nagyon láttam
vagy arany árban.
By Uhura / Nisida
-
Nisida
aktív tag
válasz
Stanlee #27606 üzenetére
Szerinted ... ? Amint az előző postban is írták , tartóssági tesztelést végeznek minden géppel kb . 1-1-5 hónapig. Aztán ha azt kibírta és szépen megnyomta a diffet akkor elküldik
persze te még lehetsz nyerő ... de az igazi nyerők a gyártók meg mindenki aki ezt a fajta infrát kiszolgálja.
A legősibb mesterségből sem a lányok hanem a többi részvevő húz igazán hasznot.
Bár azért lehetne valaki aki SHA256-os algot használva felépítene egy újabb coint mert akkor a régi gépek még elővehetőek lennének.
-
Nisida
aktív tag
LLam: miért gondolod hogy a poloniex = Mt.Gox 2.0?
Sokan köpködik folyamosan a Poloniexet de eddig szinte minden problémáról csak kiderült, hogy nem náluk hanem rendszer szinten voltak gondok (pl: Pasc-k walletek) vagy ha náluk volt megoldották. Bár az igaz, hogy kommunikációban nem nagyon verik oda magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Külpolitika
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egérpad topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest