-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #85282 üzenetére
GPU/CPU nem nagyon érdemes. Nálam is megyeget ha a gép be van kapcsolva, igaz kisebb kártyák (1070 és rx570). A 2 pc, ha mind a 4 miner megy, 450W körül zabál. Fűt fűt, de csak ezért nagyon nem érné meg.
A 2 és fél L3+ -al vagyok ott, hogy kifűti azt a kisházat ahol vannak, és így a klíma/elektromos fűtőtestek helyett, olcsóbban kijövök. (a szaldó után is).
NiceHash kalkulátor nagyon "laboratóriumi" körülményeket szimulál, real nincs annyi egyik sem. Sokat áll ( főleg a cpu miner). Nekem az L3+ -ra 791 ft-ot hoz jelenlegi árfolyamon, 650 Ft a reális kb 0.00001992 BTC ír, 0.00001650 körül realizálódik. Meg ugye a fee..
Ráadásul a Nicehash most a svájci átállás miatt a lightning networkot nem támogatja utalásnak, így nem is lehet ingyen kiutalni a valutát. Hitegetnek ticket-ben, hogy dec 09, most már a jövő évben csak. Bent áll nekem is cca 10k ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Gitáros topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ingatlanos topic!
- Villanyszerelés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest