Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz Nestor16 #5873 üzenetére

    #Geller_1972, #Nestor16, köszi a válaszokat, igazatok van, a 270X-el kevertem az árat. Szerintem így még jobban igaz amit írtam, de ahogy látom, olvastam, valóban többen kétségbe vonták a VGA kártya bizniszt, amit szerintem is helyesen tettek.

    Az árfolyammal kapcsolatban. 2009 óta folyamatosan tőzsdével foglalkozom, vettem eladtam, részvényeket, opciókat. Végül az aranynál és ezüstnél kötöttem ki, ez volt az akkori tuti befektetés, meg is duplázódott 1,5 év alatt. Azóta keresek valami hasonló jó befektetést.

    Tudom, kicsit későn találtam rá a kryptopénzekre, de ahogy beleástam magamat és sok-sok "előadást" hallgattam róla a youtube-on, megérlelődött bennem, hogy rövid távon 1-1,5 év, ezekbe a pénzekbe kell befektetni, mert az árfolyamuk (persze csak annak amelyik mögött tényleges tartalom is van és felkapják) folyamatosan nőni fog.

    Még egyszer. A Bitcoin azért különleges mert minden más kryptopénzt ehhez mérnek, így a váltóknál aki más coint akar venni az először Bitcoint kénytelen venni. Többek között ezért is van olyan fent az ára. Kanadában már Bitcoin automatát is üzembe helyeztek, Angliában egyes kocsmákban Bitcoint is elfogadnak vásárláskor. Indiában és Kínában is csak ideiglenesen állították meg a Bitcoin forgalmat, mert azóta visszaállt a kereskedés és az elfogadóhelyek is működnek.

    Azt nem mondom, hogy 10 év múlva már mindent Bitcoinba fogunk mérni, de azt tudom, hogy jövő ilyenkor a Bitcoin sokszorosát fogja érni a mostani áránál!

    A szabályozásról meg csak annyit, hogy mivel a tranzakciók anonimak, hogyan lehet számon tartani, hogy ki tartja be a törvényt és ki nem? Minden ország minden kormánya sosem fog egyszerre egységes Bitcoin ellenes törvényt hozni, ezért mindig lesz olyan ország, ahol lehet tárhelyet bérelni, élelmes ember nyit egy másik országban egy bankszámlát és onnan intézi a Bitcoin-os ügyeit, ezzel máris értelmét vesztette a törvényi szabályozás, főleg, ha csak elmarasztalásról szól, az sosem működött sehol sem.

    U.I.: Boldog szerencsétlenség, hogy nem vagyok részeg, mivel dec. 6-án született a fiam, így szobafogságban vagyunk...józanul 8)

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák