Új hozzászólás Aktív témák

  • szazbolha

    addikt

    válasz Yany #41498 üzenetére

    Aki sokat olvas a témában az egyre jobban részesének és bennfentesnek érzi magát egy olyan bizniszben, amely a mai napig csak ígérvényekre és bizalomra épül.
    Olyan mint a vallás, ígérvények+bizalom, hívőkből lesznek a térítők, és aki nem hisz, ellentmond az mind hülye tájékozatlan esetleg troll.

    Lehet magyarázkodni, hogy a blokklánc technológia milyen hasznos és már terjed függetlenül a coin biznisztől, és majd ez lesz az évszázad húzó technológiája, de itt nem erről van szó. Nincsenek ideák, nincsenek tudományos vagy társadalmi célok (ahogy Nakamoto papánál talán még voltak), hanem kőkemény pénz szivattyúzás megy. Ott ahol ekkora hit és bizalom koncentráció alakul ki dollár milliárdok tetején szükségszerűen megjelenik mindaz ami keveseket tesz gazdaggá a sokak pénzéből.
    Ilyen az ember.

    Szerintem helyén kell kezelni miért bányászgatunk a megtakarított pénzünkből tákolt bányagépekkel.
    Elsősorban a saját hasznunkért. És a rendszer más szereplői is teszik. És sokan tesznek érte, sokan térítenek, hogy megmaradjon a bizalom és a hit,. Mert amíg hisszük, hogy a következő napon is lesz majd valaki aki valós pénzt ad a coinért, addig nekünk is jut belőle.

Új hozzászólás Aktív témák