Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferenc.

    tag

    válasz varmi2 #32384 üzenetére

    Köszia megnyugtatást.
    Belelkesedtem hogy majd én is bányászok, asic-ot néztem ki, s az a durva hogy ami S9 nem is olyan rég 1500 dollár volt az most 3500$ alatt nem kapható, s csak azért mert a bitcoin ára ugye jól felment. Tehát itt valaki máris nagyon lefölözi a piacot úgy érzem.. s az nem én leszek aki végül ilyen horror áron megveszi, s mi van ha lefele megy a Coin ára, akkor máris kitolódik a megtérülési idő stb stb, tehát nagy a kockázat. Erre akartam kilyukadni.

    Akkor néztem komplett eladó rigeket, s a használt kártyákkal drágábban adják mintha én új alkatrészekből összeraknám. Persze az összerakás meg a sok alkatrész összehangolása nem kis feladat, nem is értek hozzá sajnos, de irreális árak vannak.

    A videókártyás gpu termelést átnézve, itt már valóban jobb a helyzet, ráadásul még talán valamennyiért el is lehet adni a használt kártyákat mint egy céleszközt. De itt azt olvasom, hogy állandóan állítgatni kell, meg égnek el a vezetékek, ki meri így itthon hagyni egyedül a gépet a házban mikor nincs itthon? Kigyulladni csak nem szoktak. Nicehash kár, hogy nincs, sokat segítene, hogy legalább ne kelljen állítgatni annyit.

Új hozzászólás Aktív témák