Új hozzászólás Aktív témák

  • ff-thomas

    aktív tag

    válasz paperboy #26003 üzenetére

    Ezt láttam én is, és a link ugyan működik, de nem lehet rajta vásárolni. Ez valami régi beragadt cache-elt oldal, vagy fene tudja.. szándékos félrevezetés is lehet.

    Menj rá a holnapjukon a termékekre, válaszd ki az L3+ -t és nyomj a Buy -ra. Ott találod a jelenlegi árat és a szeptember végi szállítási időpontot.... ami nyilván nincs kőbe vésve, ha még mindig nagyon megéri ezzel az ASIC-kal bányászni, akkor majd kitalálnak valamit, hogy miért csúszik a szállítás időpontja és elnézést kérnek a csúszásért.

    Aranytojást tojó tyúkot gyártanak, nem fogják eladni, amíg a megtérülés ilyen jó. Általában úgy tudsz legfrissebb generációs ASIC-ot vásárolni - az eddigi tapasztalataim alapján - hogy aktuális hozam szerint ~10-12 hónap a megtérülése. Ennyiért éri meg a gyártónak, hogy eladja az ASIC-ot és azonnal realizálja azt a profitot, amit 1 év üzemeltetés mellett érhetne el. (Mert egyébként az előállítási költség minden bizonnyal töredéke az eladási árnak. 20ezer dollárt meg nem fognak/tudnak kérni érte, úgyhogy addig termelnek maguknak.)

    [ Szerkesztve ]

    find a way or make one..

Új hozzászólás Aktív témák