Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz geomin #17865 üzenetére

    Hmmm. "Nem decentralizált". Ezt légyszíves fejtsd már ki bővebben! Csak nem arra gondolsz, hogy van egy "hatalom" az érme mögött és az kezeli az aranytartalékot? Az lenne a decentralizáltság lényege, hogy mindenki anarhiában élve használja arra a digitális pénzeit amire csak akarja??
    Számomra, a decentralizáltság azt jelenti, hogy nincs az érme kibocsátás egy kézben, nem tudja az az egy hatalom befolyásolni az érme mennyiségét, nem tudja kedve szerint növelni, ezzel elértékteleníteni az érmét, nem tud a levegőből újabb érméket kreálni (hitel)!

    Az összes eddig megjelent érmének az a baja, hogy mindenki félreérti a decentralizáltság fogalmát és azt, hogy mit is csinál egy állam, egy bank, stb. NEM LEHET A JELENLEGI HATALMAT (ÁLLAM) TELJESEN MEGKERÜLNI!!!!!!

    Aki azt hiszi, hogy a kryptopénzek eljövetelével ez fog megvalósulni az téved!! Nagyon nagy fájdalmat fogok okozni neked, de el kell mondanom a következő 20 év történéseit!

    1. 5 éven belül mindenki a Földön megbarátkozik azzal, hogy léteznek kryptopénzek.
    2. Ezen időszak alatt a média is átvált antikrisztusból messiásra.
    3. 10 éves távlatban kidolgoznak a világ nagyhatalmai egy olyan forgatókönyvet, amivel a kryptopénzeket bevezetik a jelenlegi papír alapú nemzeti valuták mellé. Természetesen ez ki fog terjedni az adózásra, az adózás elkerülésének a szankcionálására és a be nem vallott vagyon súlyos! büntetésére (ahogy a pénz feletti uralom kikerül a központi hatalom kezéből, életbevágóan fontossá válik számára, hogy az eddig "könnyen" beszedett, vagy behajtható adót MINDENFÉLE KÉPPEN megkapja, BÁRMI ÁRON!)
    4. 20 év elteltével kihal a jelenlegi 60 év feletti, távkapcsolót is nehezen használó népesség és a kryptopénz totálisan fel fogja váltani a papír alapú pénzeket, ezek teljesen el fognak tűnni (nehézkes és költsége az előállítása, míg egy digitális érme két csettintés egy programozónak). A szabályok világosak lesznek mindenki számára, a szankciók mértéke miatt pedig akkora lesz a kockázata az adóelkerülésnek, hogy ezzel már senki vagy elenyésző % fog próbálkozni.

    A fejlődést nem lehet megállítani, de hidd el olyan keretek közé lehet szorítani, amilyen keretet még elbír ez a technológia! És természetesen a vezetőink azon lesznek, hogy minél később legyen elérhető ez a technológia, amiben fehéren feketén ott van, hogy ki mikor mennyit lopott és honnan!

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák