- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz userxy #84011 üzenetére
Van[link], illetve lenne még az 55UJ670V is, ami egy hangyányit még jobb is 226k-ért, csak kérdés, hogy mikorra szállítanák.
ungawa Jobb oldalon van itt a tudnivalók közt a webos3 kezelése, nézd át, hátha van hasznos rész benne. Lehet venni nagyobb távirányítót. Szinte az összes korábbi típus távja jó hozzá, amelyiknek a kiosztása tetszik, olyat vegyél.[link], vagy az Aliról, de itthoni távirányítós boltok is vannak[link].Vagy az MR 650A-t(Magic Remote)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz userxy #84014 üzenetére
A nagyobb típusszám, 1-2 jellemzőben többet ad, most ezeknél, a magasabb képfrissítés, 4 HDMI,
jobb színképzés, Local Dimming, stb., nem nagy dolgok, lehet, hogy a nagy része fel se tűnne, ha egymás mellett néznénk őket. Itt megtalálod tételesen, az UJ63-as széria csak a talpban tér el egymástól, vagy még az LG honlapon is van összehasonlító funkció.
Régebb az volt, hogy pl. az edge ledes jobb a sportra, de az újaknál nem tudom. Neki direkt ledes van, (#83983) ha visszagörgetsz itt, ő is a paneltípuson dilemmázott.[ Szerkesztve ]
-
Gömbike
senior tag
válasz userxy #84011 üzenetére
Nekem nem tetszik benne, hogy a sarkoknál fehér foltok vannak tenyérnyi nagyságban. Az lg szerint ez normális dolog.
A képtesztre hivatkoznak, hogy ha ott nem látszik, akkor nem garanciális hiba. Persze, hogy nem látszik, mert a képtesztnél a sarkok fehérek
A műsorokat tökéletes minőségben látni, a 4K meg fergetegesen szép.
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Gömbike
senior tag
válasz userxy #84027 üzenetére
Nekem elfért a szobába a komolyabb hangfalakból álló 5.1 ( + mélynyomó) és egy komoly erősítővel már több mint 10 éve így nézem a műsorokat.
De ha nincs helyed, alternatíva lehet a hangprojektor. A technika csodákra képes, hallottam már szólni projektort úgy, mint az 5.1, de hát azért az árért már adtak hangfalas cuccot.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Google Pixel topik
- Napelem
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest